BAJKOVIT DOČEK PRINCEZE Vladan Savić i njegova supruga Jovana proslavili bebi šauer (FOTO)

Frontmen Magla benda srećniji nego ikad...

Vladan Savić, Jovana
Foto: Ljubica Samardžić

Frontmen Magla benda Vladan Savić i njegova supruga Jovana za manje od mesec dana postaće roditelji, a tim povodom organizovali su i bajkovit bejbi šauer.

Buduća mama okupila je svoje drugarice u prelepoj vili sa bazenom u okolini Novog Sada i priredila nezaboravnu žurku u čast dolaska na svet njihove prve bebe – devojčice Anđelije.

Vladan Savić, Jovana
Foto: Ljubica Samardžić

Ideju da okupi sve svoje drugarice, ali i da budućem tati, koji je bio prisutan, priredi iznenađenje došla je na predlog svoje drugarice Anje:

- Moja prijateljica je uvek raspoložena za druženje, a meni se njen predlog da napravimo bebi šauer dopao jer od kada sam prestala da radim neke drugarice mnogo ređe viđam. Zanimlljiva su bila i iznenađenja koja sam priredila Vladi. Testirala sam ga da li zna da promeni bebi pelene i da li može da prepozna različite ukuse bebi kašica. Sve zadatke je uspešno obavio. – priča buduća mama koja kaže da je cela proslava prevazišla sva njena očekivanja.

Vladan Savić, Jovana
Foto: Ljubica Samardžić

- Dekoraciju sam prepustila profesionalnim dekoraterima i zaista je bilo sve i lepše nego u najlepšoj bajci.

Inače Jovana je celu trudnoću iznela lako, a ne krije da jedva čeka trenutak kada će u ruke uzeti svoju malenu devojčicu:

- Puna sam snage, a neretko se dešava da me moji najbliži podsećaju da sam u drugom stanju i da bi trebalo da usporim ritam, kaže Jovana i dodaje da je odabir imena za njihovu ćerkicu bio na tati.

Vladan Savić, Jovana
Foto: Ljubica Samardžić

- Ispunila mi se želja da imam devojčicu i da dobije ime Anđelija. Da je bio dečak mama bi birala ime. Nestrpljiv sam da se Anđelija rodi i da sve troje krenemo u zajedničku budućnost. Za mene je porodica smisao postojanja – bio je iskren Vladan.

Još fotografija pogledajte u galeriji:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi