Viktor Živojinović
E-stock
Aleksandra Prijović

ATA

Aleksandra Prijović, Foto: ATA

Aleksandra Prijović sinoć je nastupala na poznatom beogradskom splavu, gde je okupila preko 500 ljudi.

Pevačica se pojavila u društvu svog supruga Filipa Živojinovića. Ona je blistala u dugoj, crnoj haljini, koja je istakla sve njene atribute, a ono što je privuklo veliku pažnju jeste njen bujni dekolte i gola noga.

Filip Živojinović

ATA

Filip Živojinović, Foto: ATA

Aleksandra je zabavljala goste splava do duboko u noć, a nema sumnje da je presrećna što je mogla da se vrati nastupima i svojoj publici.

Neko ko je svakako privukao pažnju medija, jeste Bobin i Brenin sin Viktor Živojinović koji se pojavio sa svojom devojkom. Viktor je očigledno kao i većina estrade na posebnom režimu ishrane, jer evidentno je da je izgubio preko 10 kilograma. Viktor se zabaljva sa Sandrom Miljaković sa kojom je nepunih godinu dana u vezi. 

Viktor Živojinović

ATA

Viktor Živojinović, Foto: ATA

Podsećamo, Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih. Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj.

Viktor Živojinović

ATA

Viktor Živojinović, Foto: ATA