PROLAZI KROZ AGONIJU Viki Miljković očajna: Član porodice je zaražen koronom?! (FOTO)

Test je urađen.

Viki Miljković
Foto: YouTube/printscreen

Pevačica Viki Miljković ovih dana prolazi kroz pravi pakao jer je njen rođeni brat koji živi u Nišu testiran na koronavirus, saznaje "Alo!". Naime, kako izvor blizak pevačici otkriva, njen brat je osetio simptome slične onima koje imaju oboleli od opakog virusa, te se zbog toga prijavio na testiranje.

Violeta Viki Miljković
Violeta Viki Miljković, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Viki je poslednjih dana bila u potpunoj agoniji jer je njen brat Vladica išao natestiranje na koronavirus. Pre nekoliko dana osetio je blage simptome i imao je malu temperaturu, te je odmah pozvao sestru i pitao šta da radi i da li se da se prijavi na testiranje. Viki je probala da ga smiri, pa ga je savetovala da se odmah javi u bolnicu. Tamo su ga testirali, a kroz nekoliko dana bi trebalo da stignu i rezultati - otkriva izvor i dodaje dapevačica prolazi kroz težak period.

Viki Miljković
Foto: Screenshot

- Stalno je na vezi sa bratom i trudi se da ostane pozitivna i da ga bodri. Neizvesnost je ubija jer osim što je uplašena za zdravlje svog brata, Viki se plaši i za sve ljude koje poznaje. Nije isključeno da će otići i u Niš kako bi pružila podršku svojoj porodici, a njoj je sada najveći oslonac suprug Taške, koji se trudi da stalno bude uz nju - kaže naš izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi