Vesna Rivas
Printscreen
Vesna Rivas

Printscreen

Vesna Rivas, Foto: Printscreen

Posle seanse na raznoraznim izvorima na kojima je izbacivala lošu energiju koju su joj, kako tvrdi, napakovali u rijalitiju, Vesna kaže da je sada dobro.

Pročitajte još:

 

- Nije mi odmah krenulo izbacivanje. Ali kad je počelo... Moj Dragan se odsekao. Zvao je Hitnu pomoć, ljudi su stajali i gledali. Povraćala sam i izbacivala tečnost kao da ste bure probušili, šta je to izletelo iz mene. I na kraju, čak mi je i dole krenulo, kad sam četvrti nagon imala. Posle toga sam rekla da nemam nameru da se bavim time, niti da me neko uči kako se to radi - objasnila je ona kako se čisti organizam od demona. Ko su ti što su joj napravili takvu energiju, nije htela da kaže, jer ih trenutno „obrađuje“.

Vesna Rivas

Dejan Briza/Alo!

Vesna Rivas, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Neću da ih imenujem, pošto radim još na tome da im napravim blokadu, da ne bi pravili drugim ljudima probleme u životu. I jako nam dobro ide. Vidim da smo blokirali baš troje-četvoro. Ima nas troje u lancu bioenergenca koji radimo na tome sad - dodala je Vesna, a onda šokirala dalje:

- Istraživali smo ko su ti crni i gde se bave tim stvarima i locirali smo ih. Bilo je ciganske, vlaške i islamske magije. Međutim, nije to bila obična islamska magija, ovo je nešto gore i od onog najgoreg što rade. E sad, tu borba traje... - zagonetno je poručila i otkrila da je išla čak i na hidžamu, da se otarasi „nečiste krvi“.

- Baš zbog tog dejstva islama išla sam da izvučem iz sebe i tu prljavu i toksičnu krv, zato sam i radila hidžamu. To sam uradila iz vratnog dela, koji udara na glavu i na mozak - objasnila je ona.

Za učesnike „Parova“ kaže da se bave „mađijom“.

- Unesu te mađije sa ciljem da je njima dobro, da zaslepe i matiraju sve oko sebe i da naprave sebi prosperitet, što bolji plasman. Očigledno je kad prave čuda i sve što je u kontri i negativno, a narod opet glasa za njih i voli ih - tvrdi Vesna.

 

 

Komentari (2)

gasa

29.10.2018 08:48

veco videlo se po ponasanju dasi zarazena toksimima moras promeniti svu krv ona ti je bila jako zla

zizi

29.10.2018 13:40

vesna necekaj hitno u afriku u bilo koje pleme oni isteruju demone bices preporodjena necekaj.