Vesna Zmijanac
Screenshoot Youtube
Vesna Zmijanac

Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

U razgovoru za „Alo!“ Vesna je priznala kako se u to vreme branila od nasrtljivih udvarača, da li sada više preferira mlađe ili starije muškarce, ali i da li se ikada pokajala što je u mladosti igrala na kartu seksepila.

- Kada sam bila na vrhuncu popularnosti, muškarci nisu mogli ni mi priđu jer je oko mene bilo jako obezbeđenje. Uvek je neko bio uz mene ko me je sklanjao od ljudi, a ja sam bila jako tužna i usamljena. Imam utisak da sam bila nekako skrivena, što po hotelima, po sobama, što po restoranima… Sećam se da je moje bilo samo da izađem pred masu, a da posle koncerta siđem sa bine i odem pravo u hotel - prisetila se Vesna, a potom je otkrila da je čak i tada preferirala „piletinu“.

- Mlađi muškarci su uvek bili slađi. Gde ima to da su matore drtine bolje od mladih? Naravno da nisu. O muškarcima mogu otvoreno da pričam jer sam slobodna žena i mogu da radim šta god želim - iskrena je Vesna.

Današnje koleginice, kako kaže, jesu smele u ponašanju i odevanju, ali je ona ipak bila preteča svih.

Vesna Zmijanac

Youtube/Printscreen

Vesna Zmijanac, Foto: Youtube/Printscreen

- Možda one jesu sada malo na izvol’te, ali u ono vreme niko nije bio više na izvol’te od mene. Ipak, ja sam malo drugačije i ekskluzivnije radila, dobro sam pevala i imala sam odlične pesme, pa mi je sve bilo oprošteno - iskrena je Vesna u razgovoru za „Alo!“. Loše napise u novinama o sebi ne komentariše jer ih, kako priznaje, ni ne čita. 

- Van svih sam tokova, ne čitam, ne gledam… Smeta mi samo kad me novinari nahvataju na blic na nekom događaju, a onda izvuku iz konteksta ono što njima odgovara - kaže ona i objašnjava da nisu tačne spekulacije da nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem.

- Nikolija, Relja i ja imamo dogovor da ne pričamo za medije jedno o drugom niti o našim odnosima, a pogotovo ne o detetu. Svako od nas ima svoju slavu i treba da priča samo o sebi. Među nama je sve u najboljem redu - kaže ona i dodaje:

- Mi ne živimo zajedno, ali sam najsrećnija baba kada mi dovedu unuku. Rea je preslatka, ali se ne gasi. Nemirna je za troje. Obožava šminku, pa uzme moj karmin i celu me izmaže po licu. Kupila sam joj neku jeftinu šminku da ne troši ovu moju, skupu, pa kad dođe, po dva sata me šminka. Ona bukvalno slika po meni, ali to je jedini način da sednem i odmorim se, a da ona bude mirna. To je fora da ne moram da trčim za njom - kaže Vesna.

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

 Foto: Alo!/Rajko Ristić

Više nikad u rijaliti!

Iako je Vesna pre nekoliko godina učestvovala na „Farmi“, sada, kako kaže, nema tih para da opet uđe u rijaliti.

- Nema tih para. Moja honorar je bio najveći ikada, niko nikada nije dobio više od mene. To sam tada izgurala junački i trudila sam se da se ne brukam puno. Sada su aktuelni neki malo drugačiji takmičari, neke devojčice koje nemaju ni meru ni granicu, a ja to ne umem i neću - iskrena je Vesna.

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi