EKSKLUZIVNO ZA ALO! Vesna Zmijanac otkrila detalje o odnosu sa BIVŠIM DEČKOM: U 2 ujutru mogu SVE da mu tražim!

Pored njega osećam se lepo i ispunjeno, on je moja najveća podrška, zagonetna je folk zvezda!

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac, Foto: Printscreen Prva

Folk zvezda Vesna Zmijanac preksinoć se na prestoničkom događaju pojavila sa svojim bivšim dečkom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem. Nedavno se dogodila ista stvar - uslikani su zajedno na večeri. OVDE pročitajte štA je Relja rekao o odnosu sa Nikolijom i o pričama o razvodu! 

 

Interesovalo nas je u kakvom su sada odnosu, a Vesna je u razgovoru za „Alo!“ otkrila da li se pomirila s njim ili ne.

"Nikola je moj najbolji prijatelj. Pored njega sam srećna i lepo se osećam. Nije bitno u kojem smo mi odnosu. To je jedina osoba na koju mogu da se oslonim dvesta odsto i da ga zovem u bilo koje doba dana i noći. Da ga pozovem u dva ujutru i kažem da mi nešto treba, on će doći i pomoći će mi. Takav se ne rađa dva puta", otkrila nam je Vesna i dodala da joj medija i scene nikada nije dosta. OVDE pročitajte šta je Vesna Zmijanac rekla o svađi sa Lepom Brenom! 

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Davanje izjava i mediji su moj život. Nikada mi to nije smetalo, pa šta bih ja bila bez medija?! Naravno, dođe mi period kada volim da se povučem i odem na Bukulju, ali to traje kratko i prođe me. Tako je i sad, evo me, vratila sam se. Kad jednog dana odem na onaj svet, i dalje ćete pisati o meni", istakla je Vesna i otkrila da se ovih dana praktično sili da uđe u studio.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac, Foto: Nenad Vujanović

"Treba mi posebna priprema. Potrebno mi je oko mesec dana - moram da odmaram glas, da prestanem da pušim i pijem, pa da završim pesmu", kaže Vesna i dodaje da ne voli što se njena ćerka bavi istim poslom kao i ona, ali da je niko ništa nije pitao. OVDE pročitajte šta je Vesna Zmijanac rekla o dugovima i o firmi koju je izgubila! 

"Jedino sam mogla da je posavetujem i rekla sam joj da mora dati sve od sebe, jer jedino tako može da uspe. Vidim da se trudi, ali ne znam kuda će njen brod dalje da plovi", ispričala nam je Vesna, koja je na ćerku malo i ljuta, jer je i dalje iskorišćava kad je o kuvanju reč.

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Nikolija se ozbiljno folira. Kada bi uzela varjaču u ruke, sve bi naučila i odlično bi kuvala. Ne mogu da verujem da sa 29 godina ona ništa ne zna da skuva! Nego neće, pošto zna da joj je tu mama. Ima jednom da joj kažem da neću više da im kuvam i tada će brzo da se opameti", kaže kroz smeh Vesna. OVDE pročitajte šta je Zorica Marković rekla o Vesni Zmijanac! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi