Vesna Zmijanac
Alo!/Rajko Ristić
Vesna Zmijanac

Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac, Foto: Screenshoot Youtube

Vesna Zmijanac je na estradi već skoro 50 godina i jedna je od retkih sa javne scene koja iskreno govori o svojim kolegama.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lepa Brena je jednom prilikom ispričala kako su se ona, Mira Škorić i Vesna napile na snimanju spota za pesmu "Muškarci". Zmijančeva je dala svoj komentar na koleginičine priče.

- Brena samo priča. Ona popije samo jedan gutljaj i već je vesela. Ceo život mene proglašavaju pijancem, a ja se ceo život zezam. U stvari, ja nikada u životu van scene nisam popila. Ja i to malo što pijem, pijem na bini, k'o Goran Bregović, da se vidi to mi je sve.

Lepa Brena

Vladimir Marković/Alo!

Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Vesna je progovorila i o nesuglasicama sa Lepom Brenom i sudskim sporovima među estradnim zvezdama.

- Nije čak bio ni dogovor, nego, ono... Prećutno smo pravile stvarčice da bude vama novinarima dobro, ne nama. Nama je bilo svejedno. Mi smo punile sve redom i bile popularne. Nikada u životu nisam bila na sudu sa kolegom. Drugačije je vreme. Ljudi su postali svi živčani, puni su neke energije koja nije normalna.

Ovaj film ste gledali bezbroj puta, ali nikada nećete pogoditi ko je muškarac iz Breninog spota! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 24.08.2019. 09:45 Kada je Lepa Brena snimila spot za pesmu "Čuvala me mama za velike stvari" zapalila je ceo Balkan u se*si crvenom trikou Lepa Brena, Đole Đogani, Foto: Screenshot Youtube Đole Đogani, nekada koreograf, a danas pevač je 1988. godine sarađivao je sa Lepom Brenom.

Pogledajte BONUS video:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

 

Komentari (1)

Ami

27.08.2019 11:32

Vesna nece nikad biti Brena.(svaka od njih ima svoje kvalitete ...al)... da je pila i bila pijana zna svako pa cemu onda ubjedjivanje drugih u tome. To je stara prica -imal sta novo da kaze il pokaze ,...sta davi o vec vidjenom?