ODRASLA U NEMAŠTINI Vesna Đogani živela ispod mosta: Pevačicine reči teraju suze na oči! (FOTO)

Žestoko odgovorila Anabeli na prozivke!

Anabela i Slađa
Foto: Alo.rs

Vesna Đogani se oglasila i iznela svoju stranu priče nakon što je Anabela Atijas u "Zadruzi" rekla da ju je Slađa Delibašić pre više od dvadeset godina "pokupila ispod mosta da je odgaja".

Vesna Đogani
Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom - rekla je Vesna na početku, nakon Anabelinih reči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

- Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi... Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo - dodala je Vesna.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  05/08/2020 - 20:49
  Jedna od retkih osoba sa estrade koja mi se dopada u svakom smislu .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi