Vesna Đogani
Danijel Rakočević
Vesna Đogani

Danijel Rakočević

Vesna Đogani, Foto: Danijel Rakočević

Već nekoliko dana pevačeva porodica uživa u Bečićima, a društvo im pravi Silvija, Đoletova ćerka iz prvog braka sa denserkom Slađom Delibašić, kao i Silvijina naslednica Tija.

Paparaco VIP magazina fotografisao je Vesnu i Silviju na bečićkoj plaži dok su sa ćerkama uživale na suncu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Vesna i Silvija su sa Tijom i Laurom došle na plažu rano ujutru i smestile su se blizu mora kako bi mogle neometano da motre na devojčice koje su veći deo tog dana provele u vodi. U jednom trenutku Vesna je rešila da se rashladi, te se ćerki Lauri pridružila i zaplivala sa njom - kaže na početku razgovora za VIP izvor koji se zatekao na licu mesta.

Vesna Đogani

Danijel Rakočević

Vesna Đogani, Foto: Danijel Rakočević

- Dok se Vesna u plićaku igrala sa svojom ćerkom, Silvija je Tiju pripremala da uđe u vodu. Prvo joj je namazala kremu za sunačanje, a onda joj je pomogla i da namesti mišiće. Nakon toga Tija je bila spremna da se pridruži svojoj sestri Lauri, pa je Vesna izašla iz vode - priča naš izvor i dodaje:

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

- Đoganijeva supruga i ćerka su se ponašale kao da su najbolje drugarice, a ne maćeha i poćerka. Vidi se da su njih dve u super odnosima i da uživaju da vreme provode zajedno. Čak su i generacijski bliske jedna drugoj, budući da je Vesna starija od Silvije samo sedam godina - kaže naš izvor i nastavlja:

Silvija Đogani

Danijel Rakočević

Silvija Đogani, Foto: Danijel Rakočević

- Vesna odlično izgleda za svoje godine. Iako je rodila dvoje dece, i dalje je jedna od najzgodnijih žena na našoj estradi. I dalje ima zgodno telo i seksi trbušnjake, po kojima je bila prepoznatljiva. Nema grama celulita i vidi se da baš vodi računa o sebi - kaže naš izvor.

Vesna i Silvija zadržale su se sa decom na plaži nekoliko sati, a potom su polako pokupile svoje stvari i sa devojčicama krenule dalje, verovatno na ručak.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!