Đorđe Đogani - paparazzo
Alo!/Dejan Briza

Naime, densera je kamera emisije „Paparaco lov“ nedavno ulovila u trenutku dok je razmenjivao nežnosti sa javnosti nepoznatom, starijom ženskom osobom u njegovom automobilu, a ovaj video klip vrlo brzo je postao viralan na svim portalima i društvenim mrežama.
I dok javnost bruji o tome da li je Đole i Vesnu prevario kao što je onomad prevario Slađu sa Vesnom, denser je odlučio da se oglašava ovim povodom.


Umesto toga, on beži od novinara i paparaca. Tako je bilo i u toku jučerašnjeg dana kada je ugledao našu ekipu ispred svog stana u Novom Beogradu. Izašao je iz garaže i velikom brzinom projurio pored nas. Sa njim u tom trenutku nije bila njegova nevenčana supruga Vesna, koja se takođe nije javljala na telefon u toku jučerašnjeg dana.

Đorđe Đogani - paparazzo

Alo!/Dejan Briza

Đorđe Đogani - paparazzo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Za to vreme, Đoletova prva supruga Slađa, rekla nam je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog neverstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam videla svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić za Alo!.

Anabela Đogani koja je najpre za jedan portal rekla kako svako ko prevari jednom, učiniće to ponovo, za Alo! je promenila ploču.

- Nemam vremena da se bavim njime. Uopšte me ne zanima ni šta radi ni s kim je viđen. Fokusiram se na sebe i na svoj život, a tu porodicu više neću komentarisati - rekla je kratko Anabela.

Razvod u emisiji

Prva zakonita supruga Đoleta Đoganija bila je pevačica i igričačica Slađana Delipašić. U brak su stupili 1986. godine, a 1992. su osnovali jednu od najčuvenijih dens grupa “Đogani fantistiko”. Imaju dve ćerke Silviju i Marinelu, koje su takođe pokušale da se bave poslom svojih roditelja. Važili su za skladan muzički par, ali bračnu idilu prekinula ja Vesna koja je kao igračica bila jedna od članica njihove grupe. Nakon 15 godina braka Slađa i Đole su se razveli i to baš zbog Đoletovog neverstva kako su tada pisali mediji. Celu bračnu dramu i razloge razvoda Đole i Slađa su javno izneli 2001. godine u emisiji “Do poslednjeg daha” koju je vodio Miodrag Popov. Tada je Đole i premijerno predstavio novu pevačicu grupe i svoju novu devojku Vesnu.