ALO PAPARACO Verica Rakočević UHVAĆENA u Crnoj Gori pored kuće Elene Karić! Meštani ne prestaju da bruje o onome što radi unucima (FOTO)

Vredna!

Verica Rakočević
Verica Rakočević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Verica Rakočević trenutno letuje na crnogorskom primorju.

Naime, našu poznatu dizajnerku paparaco Alo.rs je uslikao pored raskošne vile njene ćerke Elene Karaman Karić, koja se nalazi na obali Jadranskog mora.

Verica je išla u restoran po hranu za svoje unuke, nije joj bilo teško da prepešači sama. Sa kesama u rukama, u žutoj haljini i slamenim šeširom na glavi, sigurni smo da je ne biste prepozanli.

Ona je bila bez trunke šminke, a lice je od sunca skrivala ogromnim naočarama.

Verica Rakočević
Verica Rakočević, Foto: Alo!

Očigledno baki nije ništa teško za svoje unuke, ona brine o njima iako imaju poslugu u raskošnoj vili. A kako izgleda kuća Elene Kariće, pogledajte OVDE.

Meštani ovog crnogorskog gradića imaju samo reči hvale za našu kreatorku.

- Verica voli da ugađa unucima. Ona je divna baka i nije joj teško da bilo šta učini za njih, te je često srećem u prodavnici kada trguje - rekao je jedan komšija. 

Verica Rakočević
Verica Rakočević, Foto: Alo!

 BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi