Na meti nasilnika: Verica Rakočević
Petar Dimitrijević
Verica Rakočević

Rajko Ristić/Alo!

Verica Rakočević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Obukla je mnoge poznate dame sa naše estrade, ali i svetske zvezde, o njenim uspešnim revijama i kolekcijama uvek se dugo priča, a njen stil ne možete da ne primetite. Kreatorka Verica Rakočević osvojila je srpsku modnu scenu pre više od 20 godina, a srce svog trećeg supruga pre šest godina. Za „Alo!“ je otkrila kako reaguje kada neko prokomentariše da je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Pročitajte još:

- Da sam se osvrtala na ružne komentare, nikada ne bih uspela u životu, a onda ni u ljubavi. Godinama živim na selu, a od kada sam u braku sa Veljkom, i on mi se pridružio. Znate, seljaci su veoma pametni ljudi, niko ništa ne pita, svi gledaju svoja posla, tako da takve priče i ne dolaze do mene, pa i ne mogu da reagujem na nešto što ne znam. A ove gradske face bi trebalo manje da se bave tuđim životima - rekla je Verica i podelila sa nama šta misli o trendu koji sve više okupira visoku modu - veštačko krzno.

Verica Rakočević

E-stock

Verica Rakočević, Foto: E-stock

- Imam dosta bundi i sve su od pravog krzna, dosta mi je njih kupila ćerka u inostranstvu, a neke od njih sam i zaradila, toliko sam mogla…Ta priča o krznu i da li jedemo meso ili ne previše je fejk. Da ja vas pitam nešto, šta više zagađuje zemlju, kada bacite bundu od pravog krzna ili veštačku bundu, jer se ona razlaže više od 200 godina. Muka mi je više od foliranja, kao, ne nosimo prave bunde, ali nosimo tašne i cipele od krokodila, zmija i aligatora koje koštaju po nekoliko hiljada evra. Ja samo ne nosim ništa od životinja koje se ubijaju na surov način, kao što su činčile. Na mojoj poslednjoj reviji bilo je mnogo krzna, ali to je reciklirano krzno, koje se skida sa mrtvih životinja i onda sklapa u komade odeće - rekla je Verica za „Alo!“ i oštro osudila naše estradne zvezde koje se foliraju da su vegetarijanci.

Boško Jakoveljvić

E-stock

Boško Jakoveljvić, Foto: E-stock

- To je takvo pomodarstvo i onda dobijamo nerealan prikaz stvarnosti. Ne jedemo meso jer se ubijaju životinje, a onda prošetamo bundu ili neke kožne cipele. Ljudi su se od pamtiveka hranili mesom, prekinimo da pravimo šaradu od toga. Ja sam za to da se ne zagađuje planeta, a ako ovako nastavimo da bacamo sve što stignemo na zemlju i čekamo da se to razgradi, vrlo brzo ćemo nestati sa planete - tvrdi ona.

 

Komentari (2)

mira

28.10.2018 14:46

Bravo Verice...ja se pridruzujem...svet ne bi opstao milijardama godina da nije bilo zivotinja za hranu,bilo mesa jaja ili koze za oblacenje...

Eto ja

29.10.2018 19:12

Prvo Verica treba malo da se obrazuje, a ne da komentariše sve što joj padne na pamet. To što je javna ličnost ne daje joj pravo da deli lekcije bilo kome. Kao prvo krznaška industrija je jedna od 5 najprljavijih industrija u svetu, da ne pričamo o brutalnosti nad životinjama (ubijaju se elektrošokovima) da bi se drale dok još uvek daju znake života, ne bi li se neka belosvetska Verica ogrnula tuđom kožom. Neodgovorno je svojim neznanjem formirati nečije mišljenje samo zato što ste javna ličnost