Vesna Vukelić Vendi
Instagram/printscreen
Vesna Vukelić Vendi

Instagram/printscreen

Vesna Vukelić Vendi, Foto: Instagram/printscreen

 Pevačica Vesna Vukelić Vendi je uvek komentarisala najnovija dešavanja na estradi, koja su sada često povezana sa reakcijom pevača na činjenicu da ne nastupaju usled pandemije koronavirusa. Prozvala je neke njene koleginice, a ponajviše Minu Kostić, koju je i ranije napadala.

- Ne mogu ni ime da joj spomenem, ona je za mene zalizani retard! Ta babuškica je imala cifru za nastup 5.000 evra, a sada se žali kako nema novca da plati račune. Pritom je dobila i pomoć od države od 93.000 dinara! Kakva je to bruka! Trebalo bi da postoje ljudi koji će da udare toljagom tako nepismenu, šuplju i drsku osobu, a zatim je poslati na radnu akciju da se čeliči - rekla je Vendi u emisiji „Grand magazin“. 

Da li znate ko je bio OTAC LEE KIŠ, poznavao ga je ceo svet, a OVDE pogledajte čime se bavio!

Pročitajte još

Komentari (1)

lili

17.03.2021 15:18

bravo Vendi, dok su zaradjivali na hiljade i hiljade evra bilo im je dobro, i nisu sirotinji ni pomogli, sada se žale i hoće da štrajkuju, sram ih bilo, nek idu na društveno koristan rad pa nek zarade , neko ceo život prima minimalac pa se ne žale, a sada hoće gospoda da im država pomaže, e, pa neće moći.