IMALA JE SAMO 25 GODINA Venčala je Cecu i Arkana, a onda je ZVERSKI UBIJENA! Tragična sudbina Cecine KUME!

Našla se na pogrešnom mestu...

Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu, a već 19. februara 1995. godine izgovorili su sudbonosno "da" pred prijateljima i porodicom.

Cecina kuma na venčanju bila je mlada novinarka u usponu Maja Pavić. Samo dve godine kasnije u februaru 1997. godine, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen

Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada je angažuje štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

"Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatične, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije", pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

"Pristala sam naravno", pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje.

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Foto: Printscreen Youtube

Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

"Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje. I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina."

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Foto: Printscreen Youtube

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Nestaško
  11/08/2020 - 12:46
  Volim ovu školovanu bratiju sa Kurseva i Megableje...Sve je više takvih, dolazi nam i nova generacija Z otelovljena u maminom poslaniku. Kuda ide ova zemlja?
 • Korisnik: SRB IN
  10/08/2020 - 18:42
  То само зато што се дружила и живела са интелектуалном и моралном елитом, да је била обична девојка вероватно би сада имал двоје-троје деце, радила у неком шопинг молу И БИЛА БИ ЖИВА.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi