Ceca i Veljko
Alo.rs

 

Ceca i Veljko

Alo.rs

Foto: Alo.rs

 

Dok se Veljko sukobljavao sa nepoznatim mladićima folk diva nije ni bila svesna šta joj se događa sa sinom, pa je nakon dana veselja povodom rođenja unuka, odlučila da se posveti sebi.

Ceca vredno radi na sebi, pevačica trenira što i pokazuje njena vitka linija.

Muzička zvezda je večeras na Instagramu objavila snimak vežbi i pokazala koliko je predana treniranju i zdravom životu.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović

Foto: Alo

 Foto: Foto: Alo

Kako to izgleda na delu, može da vidi oko 900 hiljada njenih pratilaca na Instagramu, ali i šira javnost. Navikla nas je Ceca da ono što kaže to i sprovede u delo, a ništa manju odlučnost i posvećenost od ove koju je pokazala na snimku nismo ni očekivali od nje.

Pevačica ima sjajnu genetiku, decenijama je u odličnoj formi u šta smo se uverili na njenim koncertima širom regiona i Evrope. Kada se na sve to nadoveže vežbanje, onda će njena fit linija postati još istaknutija.

Ceca je rezultate treniranja pokazala i juče kada je sa sinom Veljkom stigla u porodlište u Beogradu po snaju Bogdanu i unuka Željka.

Jednostavna hajina naglasila je njenu top formu, a ona je još jednom uverila sve da se sjajno snalazi na polju sportske - elegancije baš kao i na polju vrhunskog glamura.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Pravi potez je napravila što je uz haljinu obula patike jer je to jedna od imperativa ove sezone. Kombinaciju poput nje obožavaju mnoge svetske zvezde, i to one koje prati reputacija modnih ikona.

Zablistala je Ceca još jednom bez šminke baš kao što je uradila i kada se pre nekoliko dana pojavila ispred iste klinike, a na dan Željkovog rođenja.

Prvo modni, pa zatim fitnes savet. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

Blistala je juče i novopečena mama u ležernoj, letnjoj kombinaciji na kojoj je najupadljivija bila bluza raskošnog kolorita.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

 

Komentari (1)

oro

08.06.2020 21:01

Iz uteaspaljena, grudi plastika, guza guma. Pa ona nema ništa originalno.