"TO JE SAMO TVOJE, KIFLA MALA!" Veljko Ražnatović progovorio o roditeljstvu, pa otkrio kako se Ceca snalazi u ulozi bake!

Kada priča o sinu sav se razneži

Veljko i Bogdana Ražnatović Titel
Foto: Alo/E-stock

Sin naše najveće folk dive, kik-bokser i novopečeni tata Veljko Ražnatović se oglasio za medije i otkrio kako se snalazi u ulozi "novopečenog" tate.

Mladi Ražnatović je otkrio da je upoznat sa roditeljstvom s obzirom na to da je odrastao u mnogobrojnoj porodici, a otkrio je i koliko mu majka pomaže u svemu tome i da li uživa u novoj tituli bake.

Ceca Veljko Bogdana
 Foto: Alo.rs

- Lidija, moja tetka, četvoro dece ima, svi su mlađi od mene, posebno dva blizanca, tako da sam upoznat sa svim stvarima oko bebe što se rade. Svi oni koji nemaju decu videće kad budu imali, nekako je to samo tvoje, kifla tvoja... jedva čekaš to sve da radiš, ne može da se upoređuje ni sa čim.

- Ne možemo da joj otmemo dete iz ruke, majka se baš pronašla u ulozi bake, koliko mi je pričala da ne želi da bude baba, mislim da nije mogla bolji poklon da dobije, ustvari potpuno sam siguran da je to njeno mišljenje - dodao je mladi Ražnatović.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi