Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
e-stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

e-stock

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: e-stock

Veljko Ražnatovič oženio se Bogdanom Rodić u novembru prošle godine, a pre toga par je saznao da će postati roditelji. O njihovoj svadbi se pričalo danima, a svi su želeli da vide kako izgledaju mladenci i kako se provode na veselju. Nekoliko meseci nakon svadbe decenije, kako su je mnogi nazivali, Veljko se oglašava za medije. O najemotivnijem trenutku svadbe je rekao:

- Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali žene to doživljavaju drugačije.

Veljko Ražnatović

Printscreen/Instagram

Veljko Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram

Poznato je da će za nekoliko meseci Bogdana i on postati roditelji, Veljko ne krije da jedva čeka da dođe taj dan i otkriva kako se njegova žena ponaša kao trudnica.

- Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu - rekao je Veljko i otkrio da li priprema proslavu kada se Bogdana porodi:

- Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijteljima, ali daleko od očiju javnosti.

Ražnatovič je otkrio i da li u bliskoj budućnosti planira da se sa suprugom odseli od svoje majke Cece:

- S kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja.

Veljko i Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Veljko i Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!