Veljko Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca i Veljko Ražnatović

Instagram/craznatovic_official

Ceca i Veljko Ražnatović, Foto: Instagram/craznatovic_official

Mnoge poznate ličnosti nisu se libile da otkriju kako je izgledalo njihovo prvo se*sulano iskustvo! 

Bokser Veljko Ražantović priznaje da, čim je izgubio nevinost, zvao je svoju majku, te mu je to iskusvo bilo traumatično.

- Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!" - otkrio je Veljko Ražnatović u "Amidži šou".

Pevač Zdravko Čolić je svojevremeno pričao kako je izgubio nevinost sa čobanicom, jako mlad, a to se desilo na livadi i ostalo mu je u lepom sećanju.

Zdravko Čolić

printscreen

Zdravko Čolić, Foto: printscreen

Folk diva Ceca Ražnatović je pre nekoliko godina otkrila da je nevinost izgubila tek kad je postala punoletna i da nije bila oduševljena.

Ivana Selakov je, poput Cece, sačekala da napuni 18 godina, a pevačica je srećna što je sačekala da spava sa dečkom sa kojim je bila u dugoj vezi.

Ceca Ražnatović

E-Stock/Ivan Dobričić

Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Suzana Mančić nije krila da je jedva čekala da ima prvi seks:

- Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam.

Suzana Mančić

Screenshot Youtube

Suzana Mančić, Foto: Screenshot Youtube

Voditelj Ognjen Amidžić je sa 15 godina imao prvi seks, te je istakao je da je bio jako smotan i da to "nije ličilo ni na šta", a dogodilo se u stanu dok mu roditelji nisu bili tu.

Ognjen Amidžić

Screenshot

Ognjen Amidžić, Foto: Screenshot