Veljka i Bogdanu venčava Cecin vladika, a sad je otkriveno šta će uraditi!

K. Lazarević | vip 2019-11-04 12:01:37 2019-11-04 12:01:37

Sve je spremno za svadbu veka...

E stock

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako saznajemo, Veljko je izrazio želju da dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović venča njega i njegovu izabranicu.

"Stefan Šarić, episkop remezijanski, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njen dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza između njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesionalni bokserski meč", kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

"Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi", kaže naš izvor.

"Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro", kaže naš izvor i ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina.

 

"Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradicionalnu svadbu, na kojoj će se ispoštovati svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić", kaže na kraju naš izvor.

BONUS VIDEO

Evo ko je novi dečko Milice Todorović

 

Expand player
Pogledajte više