Sloba i Kija svadba
Printscreen
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Pevač Sloba Radanović postao je poznat javnosti kada je ušao u Zadrugu i stupio u vezu sa Lunom Đogani iako je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Danas je bio gost u emisiji "Premijera", gde progovorio o svemu što mu se događa u poslednje vreme u životu. Mnogi su komentarisali da on na svojim nastupima peva pesme svojih kolega, ali da još uvek nije zapevao nijednu pesmu bivše žene Kije.

Sloba i Kija svadba

Printscreen

Sloba i Kija svadba, Foto: Printscreen

- Nisam je ubacio na repertoar. Znam pesmu, znam tekst, ali to bi bilo shvaćeno kao provokacija, da hoću da skupljam poene preko nje, bolje da ne čačkam mečku.

PROČITAJTE JOŠ:

U medijima je nedavno odjeknula vest da je Sloba raskinuo sa devojkom, koju je krio od očiju javnosti.

- Ne znam ni ja sad gde je, trenutno sam sam, solo, singl, kako već. Malo mi nedostaje, taman sam navikao na nju - rekao je Sloba.

Potom je prokomentarisao treću sezonu Zadruge i otkrio ko mu je favorit.

Kristina Kija Kockar

E-Stock/Mirko Rodić

Kristina Kija Kockar, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

- Zadruga iz godine u godinu izgleda sve lepše i lepše. To je sada jedan mali grad i da smo mi tada to imali, mislim da bi bilo mnogo lakše. Moj favorit je Janjuš, da je ostao u prvoj sezoni, mislim da bi ostao do samog kraja. Sviđa mi se i Leposava, možda se ona smuva sa Janjušem - završava Sloba.

Nedavno se pojavila vest da je u vezi sa udatom ženom, čiji muž se bavi kriminalnim radnjama i da je zbog te veze upao u problem. Takođe, spekulisalo se da je morao da unajmi i obezbeđenje.

- Naravno da nema istine, u prethodnih nekoliko meseci su me dovodili u vezu sa devojkama koje i ne poznajem, a kamoli sad ovo. Krivo mi je kada neki ljudi nedužni ispaštaju i ta cela priča mi je stvarno ružna. Niti se bojim za svoj život, niti sam sa zauzetom ženom, niti pretendujem na to, stvarno ništa. A generalno da sam hteo da otrkijem identitet svoje devojke ja bih rekao, ali stvarno nisam želeo - rekao je Sloba.

Nadin sin je preživeo dve kliničke smrti, a ovako izgleda njen naslednik! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 07.09.2019. 22:55 Divan odnos majke i sina! Nada Topčagić, Foto: Alo!/Rajko Ristić Nada Topčagić preživela je pravu dramu kada je njen sin Miroslav Đorđević bio teško povređen na skijanju. BRUKA I SRAMOTA Mariji Kulić ispala vagina u programu uživo, Miljana zinula od šoka!

 

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima