"PROVODE SE, DOK SAM JA SA DETETOM NA ULICI" Vapaj prevarene supruge! Proklinje pevačicu Andreanu Čekić i moli da joj vrati muža!

U braku su već 10 godina.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Prevarena žena Marina Milošević i dalje ne može da dođe sebi nakon skandala koji su joj priredili njen muž Marko Milošević i Andreana Čekić priznavši da su u vezi. Marina je i dalje van sebe te, kako i sama kaže, najodvratnije joj je to što je pevačica izjavila da saoseća sa njom, iako joj je preotela muža, te samim tim govori sve o sebi.

 

 

- Šta više da kažem, a da nisam već rekla. Ja ne mogu, niti imam snage više da se borim sa ovim što mi se desilo. Andreana sve laže što kaže, ona nema nimalo obraza. Sa Markom sam bila deset godina u braku i sve je funkcionisalo dobro. Imamo ćerku od devet godina, koja je jako vezana za oca, obožava ga, a je l' vidite šta joj je on priredio, dete ne može sebi da dođe od šoka - kaže neutešna Marina.

 

Inače, Markova i Andreanina veza je iznenadila sve budući da su oni bili saradnici i da ga je baš pevačicin muž doveo u njen bend. Niko nije sumnjao da se tu nešto sprema, posebno što je Andreana bila bliska sa Marinom, te su se mnogo puta videle i čule, a čak su i izlazile zajedno. Ono što je upečatljivo jeste činjenica da se Čekićka zbližila sa Markovom ćerkom, te joj je obećala da će joj za rođendan kupiti psa.

 

Marinu je veoma povredio način na koji je Marko ćerki rekao da ima devojku.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Naša ćerka nije mala, sve je odmah shvatila i pitala je oca kada je videla sliku sa Andreanom: "Šta je ovo tata?", a on je tada svom detetu priznao da je našao novu devojku i da su sad zajedno. Je l' vi shvatate da je on sve vreme živeo i sa njom i sa mnom, a ja pojma nisam imala, dok je ona sve znala i ćutala, da bi ga na kraju otela od mene i deteta. Sve će se to njoj vratiti, pa ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Zbog Andreane, dete će mi ostati na ulici, ta je spremna na sve. Kači svuda slike sa mojim mužem, provode se, dok sam ja na ulici sa detetom koje ide u školu. Ona me je istog trenutka blokirala na Instagramu, a Marko me ne zove ni da pita kako je dete. Pa, kako da se ne brinem šta će biti sa nama dvema, kada mi se niko ne javlja, ni ona, ni on. Moj muž me ne pita ima li dete šta da jede, pije, kako ona podnosi sve ovo... Ostavio nas je same, i potpuno se okrenuo ka Andreani - priča Marina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Andreana Cekic (@andreanacekic)

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi