Dragana Mirković
E-stock/Miloš Rafailović
Dragana Mirković

Promo

Dragana Mirković, Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Žan-Klod je čvrsto rešio da kupi automobil od njih, a cena od 200.000 evra nije mu predstavljala problem. Na sve to, on je dobio još jedan automobil na poklon. Doduše, ne od Tonija i Dragane, već od njegovih prijatelja, koji su vlasnici „Mercedesovih“ automobila na kojima stoji oznaka DON.

Dragana Mirković

Promo

Dragana Mirković, Foto: Promo

- Van Dam je ušao u porodicu DON - otkrila je pevačica za „Alo!“, a iste automobile voze i naše poznate zvezde poput Ane Nikolić, Jelene Karleuše, Lepe Brene...

Dragana Mirković

Printscreen

Dragana Mirković, Foto: Printscreen

- Naši prijatelji su želeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima - kaže Dragana Mirković. Na njihovo je prijateljstvo ponosna, iako ne zna čime ga je zaslužila.

- On nas toliko voli, da se ja ponekad pitam zašto?! Stalno dolazi kod nas, voli naše društvo. Kad god ode u Belgiju da poseti roditelje, obavezno dođe do Beča, do nas. U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, niti sa njegove strane. Zato nas je i zavoleo - kaže Dragana, koja je ponosna na iskren odnos i prijateljstvo sa svetskom zvezdom.

Komentari (1)

MA DA

18.04.2019 22:43

pa i ja imam DON na tablice ,DONAU-RIES U BAJERN-U NEMACKA to je opstina gde zivim.znaci i ja sam VIP licnost tj.i ja sam usla u DON porodicu...cccccc