Poznati glumac kupio auto od Dragane Mirković, tek da vidite koliko je morao da kešira!

V.Đorđević | vip 2019-04-17 15:56:52 2019-04-17 15:56:52

Prijateljstvo između Dragane Mirković i njenog supruga Tonija sa Žan-Klodom van Damom pretočilo se i u poslovnu saradnju. Naime, holivudski glumac je nedavno od pevačice pazario luksuzni automobil.

E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Žan-Klod je čvrsto rešio da kupi automobil od njih, a cena od 200.000 evra nije mu predstavljala problem. Na sve to, on je dobio još jedan automobil na poklon. Doduše, ne od Tonija i Dragane, već od njegovih prijatelja, koji su vlasnici „Mercedesovih“ automobila na kojima stoji oznaka DON.

- Van Dam je ušao u porodicu DON - otkrila je pevačica za „Alo!“, a iste automobile voze i naše poznate zvezde poput Ane Nikolić, Jelene Karleuše, Lepe Brene...

- Naši prijatelji su želeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima - kaže Dragana Mirković. Na njihovo je prijateljstvo ponosna, iako ne zna čime ga je zaslužila.

- On nas toliko voli, da se ja ponekad pitam zašto?! Stalno dolazi kod nas, voli naše društvo. Kad god ode u Belgiju da poseti roditelje, obavezno dođe do Beča, do nas. U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, niti sa njegove strane. Zato nas je i zavoleo - kaže Dragana, koja je ponosna na iskren odnos i prijateljstvo sa svetskom zvezdom.

Expand player
Pogledajte više