Veljko Ražnatović
Foto: e - stock

 

Veljko Ražnatović

Foto: e - stock

Foto: e - stock

Naime, kako „Alo!“ nezvanično saznaje od suseda iz Bogdaninog rodnog mesta, Ražnatović se najpre posvađao, a onda i fizički nasrnuo na jednog od mladića koji su u blizini njegovog doma pravili veliku galamu i bukom probudili njegovog sina Željka. Mladići su neposredno pre nego što je izbio incident išli po Titelu sa muzikom i flašom alkoholnog pića kako bi pozvali komšije u svatove, budući da se jedan od njih uskoro ženi, tvrdi izvor. 

Titel

Alo.rs

Foto: Alo.rs

-Jedan od momaka koji su učestvovali u incidentu nedavno je zaprosio devojku, pa je sa rođakom i dva prijatelja išao po selu i zvao ljude u svatove. Kod nas je takav običaj, da mladoženja sa prijateljima obiđe zvanice, nazdravi sa njima i pozove ih na svadbu. Oni su imali i harmoniku, bili su dobro raspoloženi, pa su pevali i veselili se - počeo je priču za „Alo!“ meštanin Titela, koji je insistirao na anonimnosti.

Titel Rodići

E-stock

Foto: E-stock

Kako nam je rekao, Veljko je u jednom trenutku izašao iz kuće i skrenuo im pažnju da se utišaju, jer su mu navodno probudili bebu, ali kako su momci bili pod dejstvom alkohola, počeli su da se svađaju. Po priči našeg izvora, pale su teške reči i uvrede sa obe strane, a onda se, kako tvrdi, sa reči prešlo na „dela“.

- Njih četvorica su vređali i psovali Veljka, a jedan od njih, S. K. (36), rođak budućeg mladoženje, uneo mu se u lice. Ražnatoviću je navodno pao mrak na oči, pa ga je navodno udario, momak je navodno pao i navodno glavom udario u pod - tvrdi meštanin Titela za „Alo!“ i dodaje da su nakon toga stigle policija i Hitna pomoć, a nesrećnog mladića su prevezli u Klinički centar Vojvodine, gde je medicinski zbrinut.

Veljko je u policijskoj stanici u Titelu dao izjavu u svojstvu građanina, a da li će ga povređeni mladić i njegovi prijatelji krivično goniti, ostaje da se vidi.

Bogdanina porodica ćuti

Bogdan i Danijela Rodić, roditelji Veljkove supruge Bogdane, nisu želeli da govore o incidentu koji se dogodio ispred njihove kuće. U toku jučerašnjeg dana više puta smo ih zvali na brojeve poznate redakciji, ali oni na pozive, kao i na naše poruke, nisu odgovarali.

Sa druge strane, iako su se u medijima pojavile spekulacije da će Osnovno javno tužilaštvo podneti krivičnu prijavu protiv Ražnatovića, njegov advokat tvrdi da za tako nešto trenutno nema elemenata.

-Još nisu utvrđene sve okolnosti, ali nema reči o tome da je podneta krivična prijava. Ne možemo da pričamo o tome jer istražne radnje još nisu završene i nije utvrđeno da li se radi o prekršaju ili o krivičnom delu - kaže za „Alo!“ Radomir Munižaba, advokat Veljka Ražnatovića, i naglašava da su sve o čemu se trenutno priča i piše samo puka nagađanja.

-Ne bih govorio ništa dok ne bude utvrđeno činjenično stanje. Pre svega, kao što su počinioci ovog dela priznali, pojavili su se ispred porodičnog doma u kojem su bili Veljko, Bogdana i njihovo tek rođeno dete i napali Veljka, što je kasnije dovelo do ovakvog ishoda - kaže Veljkov advokat za „Alo!“. 

Danijela i Bogdan Rodić Titel

Alo.rs

Foto: Alo.rs

 

 

 

 

Komentari (1)