Stevan Anđelković
TV Prva
Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Promo

Za titulu pobednika i novčanu nagradu od 25 000 evra, koja će biti prosleđena u humanitarne svrhe, borilo se petoro veličanstvenih: Edita, Tijana, Gaga, Stevan i Leon. Prvo mesto je zavisilo od publike koja je glasala sms porukama.

U revijalnom delu večeri nastupili su takmičari koji se nisu plasirali u finale, i oni su imali posebne zadatke, a publiku su zabavili i specijalni gosti.​

Tok emisije:

U revijalnom delu, pre samih finalista, TLZP su otvorili Mira, Bane i Bebi Dol koji su skinuli nastup grume "Army of lovers". Večerašnji gost u žiriju je Tonči Huljić, frontmen grupe "Magazin", koji nije krio oduševljenje imitacijom.

- Žao mi je što nisam mogao ranije da dođem da glasam za vas - rekao je Tonči.

- Gde si bio do sada? - upitala ga je Mira u šali, dok se Tonči pravdao da je imao obaveze.

Tvoje lice zvuči poznato

Screenshoot Prva

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Screenshoot Prva

Tijana Dapčević je prva nastupila kao finalista. Ona je imala zadatak da imitira Fredija Merkjurija. Pevačica privatno sluša Fredija, te je sama izabrala pesmu "Show must go on". Publika je bila oduševljena i sve vreme je skandirala u studiju.

- Svaka čast za impresivnih 12 nastupa. Vidi se da si rasla uz njega (Fredija) - rekao je Đura na samom početku. Andrija Milošević se složio i čestitao Tijani jer je sjajan umetnik.

- Super je što si za finale izabrala Fredija Merkjurija, bila si sjajna - rekla je Aleksandra Radović.

- Zaslužila si medalju za hrabrost, muški si to izvela - bio je jasan Tonči.

Tvoje lice zvuči poznato

Screenshoot Prva

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Screenshoot Prva

 Leon je nastupio drugi imitacijom Sinana Sakića. Folker je inače Leonovo omiljen pevač, a izabrao je da njega imitira jer su sušta suprotnost.

- Svaka ti čast, zezao si se do samog kraja. Ti si jednoo otkrovenje, mislim da si ovde procvetao i da si od sebe dao najbolje - rekao je Andrija. Aleksandra je primetila da se Leon uzbudio kao kada je prvi put nastupio u TLZP.

- Svaka čast - bila je kratka pevačica. Tončija je interesovalo u kojoj imitaciji je najviše Leon uživao.

- Kendrik Lamar... mada i Keba - rekao je Leon.

Tvoje lice zvuči poznato

Screenshoot Prva

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Screenshoot Prva

Edita Aradinović odabarala je da imitira Bijonse. Inače, pevačica je pre početka finala za Alo! otkrila da je zbog ovog šou programa po prvi put osetila kakav je osećaj kada pevača izda glas.

- Nikad mi se nije dogodilo da izgubim glas. Osećala sam se kao bubnjar kome su svi prsti polomljeni... Izdalo me je i telo i grlo, ipak sada mi je dosta bolje i jedva čekam odmor - rekla je Edita, dok je Dragana Mićalović koja je i pre finala primila infuziju zbog iznemoglisti ispričala da još dugo neće ići na odmor.

Edita Aradinović

Masanori Jošida

Edita Aradinović, Foto: Masanori Jošida

 - Prvi put u životu sam primila infuziju zbog premora,ali ne mislim da je to nešto nenormalno.Mnogi ljudi koji se bave stresnim poslovima takodje završe na infuziji.Kada se završi šou ja nastavljam da radim na seriji ,,Istine i laži”,a od januara krećem sa snimanjem još jedne serije, tako da kod mene nema odmora - zaključila je za Alo! Dragana.

Glumac Bane Vidaković je za Alo!na početku snimanja TLZP-a izjavio da mu je motiv za učešće u ovom šou programu gubitak kilograma. Sada kada se sve završilo Vidaković je otkrio da su rezultati loši, ali da je zadovoljan.

Bane Vidaković

Alo!/Masanori Jošida

Bane Vidaković, Foto: Masanori Jošida

- Smršao sam 300 grama,ali važno je da sam pokrenuo proces. Već smo se dogovorili da kroz nekoliko dana idemo u kafanu da sve proslavimo i drago mi je što sam upoznao nove drage ljude - rekao je Bane, a kik bokser Nenad Pagonis se složio sa njim.

Nenad Pagonis

Masanori Jošida

Nenad Pagonis, Foto: Masanori Jošida

 - Bila mi je čast da učestvujem u ovom programu,a sada se vraćam mojim treninzima koje sam zapostavio. Siguran sam da neću učestvivati u sličnim emisijama, jer samo ova ima humanitarni karakter što je meni najbitnije - zaključio je Pagonis.

Tvoje lice zvuči poznato

Screenshoot Prva

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Screenshoot Prva

 Edita je bila po malo tužna jer se razbolela, ali niko joj to nije zamerio jer je tokom cele sezone bila sjajna.

- Samo mogu da kažem hvala za sve, večeras je bio samo vrhunac - rekao je zadovoljno Đura. Tonči je primetio da je Edita imala problem sa bubicom, ali zanemario je to i rekao da je bila fenomenalna. Andrija je imao samo reči hvale.

- Svaki tvoj nastup je bio kao finalan - rekao je glumac.

- Ja tvoj vokal nisam čula, mikrofon je bio smanjen, ali bez obzira na to ti si sjajna. Ti si ozbiljan ženski vokal, ozbiljna pevačica, što se men tiče, nisi morala ni da pevaš, ja sam ubeđena da ti možeš sve! Svaka ti čast - rekla je Aleksandra.

Četvrta po redu je nastupila Dragana Mićalović koja je izabrala da imitira Dženifer Lopez i njen nastup sa dodele američkih nagrada.

Dragana Mićalović

TV Prva

Dragana Mićalović, Foto: TV Prva

 - Bila si fenomenalna, svaka čast - bila je kratka Radovićeva, a Andrija je dodala da je ovaj nastup bio šlag na torti.

- Sjajna energija, drži se toga. Odlično pevaš u dubinama - primetio je Tonči. Dragana se zahvalila žiriju i publici na glasovima. Nakon Gage nastupio je Stevan Anđelković imitacijom Elvisa Prislija. Svi su bili oduševljeni Stevanovim nastupom.

- Raduj se tom talnetu koji ti je Bog dao - rekao je Andrija kom se nastup veoma dopao. Aleksandra Radović smatra da je Anđelković potencijal i redak biser na domaćoj sceni.

- Elvi Prisli je bio kralj roka, ti si kralj TLZP-a - bio je jasan Đura. Tonči je priznao da oseća olakšanje jer ne mora da glasa.

- Ne znam šta ste pre radili, ovo je sjajno - rekao je hrvatski muzičar.

Stevan Anđelković

TV Prva

Stevan Anđelković, Foto: TV Prva

Nakon Stevanovog nastupa, Nina je rekla da su linije otvorene te je pozvala publiku da da glas svom favoritu. Posle ovih pet nastupa napravljen je presek. Posle prvog preseka najmanje glasova je imao Leon. Za prvo mesto se bore Tijana, Gaga, Edita i Stevan.

Tvoje lice zvuči poznato

Masanori Jošida

Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Masanori Jošida

U revijalnom delu nastupio je Nenad Pagonis i Branislav Lečić, a nakon njihovih nastupa urađen je drugi presek glasova. Najmanje glasova publike imala je Dragana Mićalović i ona zauzima četvrto mesto u TLZP-u. Nakon toga, ubrzo je odrađen i treći presek posle kog je ispala Edita. Ona je zauzela treće mesto u četvtoj sezoni humanitarnog šoua. 

Nekoliko minuta posle ponoći linije su se zatvorile. Nakon sabiranja glasova proglašen je pobednik četvrte sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" - Stevan Anđelković. Pevač je osvojio ček na 25.000 evra.

Milica Todorović

Alo!/Masanori Jošida

Milica Todorović, Foto: Masanori Jošida

Milica je došla u pratnji dečka, sedela je u publici i pustila suzu zbog Stevana. Pevač je na kraju još jednom izveo numere Elvisa Prislija.

Stevan Anđelković

TV Prva

Stevan Anđelković, Foto: TV Prva

Komentari (16)

nedjo

17.12.2017 21:24

ovo zaista nije loše ,naspram mora gluposti i ludila na tv

Ja

17.12.2017 23:22

Svi su super ali ipak Steva do pobede!

Mamamia

18.12.2017 00:03

Od pocetka je vidno da neko opasno gura Dapcevicevu pa je i ocekivano da pobedi,haha

Nina

18.12.2017 00:30

Stevan je zasluzeno pobedio! Cestitam! Tijana me razocarala. Mnogo je sujetna. Ziri je favorizovao sve vreme, a bilo je boljih od nje.

Nadja

18.12.2017 00:34

Edita je bila naj bolja kroz ceo serijal,nije imala ni jednu gresku,pravi dinamit.Zelim joj brz oporavak.

Lola

18.12.2017 00:42

Jos jedna Zvezda Granda kao pobednik TLZP! Voleli ga ili ne, ali Grand definitivno ima najbolje mlade pevace.Oni stariji su vec legende!

Masha

18.12.2017 09:27

@Mila - Bravo Stevane!!! Svi su bili super!!! Velika je šteta što ovaj šou ne traje cele godine, neka bude nedeljna nagrada manja i neka bude više takmičara (nešto kao Zvezde Granda). Veeeeelika šteta što je kraj!!! Pozdrav svim takmičarima i produkciji!

so

18.12.2017 01:16

Tijana me nije razočarala jer je uvek bila takva. kao tasmanijski đavo - neodmerena, prepotentna... Pored toga što je potpuno neostvarena iako dobro peva, frustrirana je nacionalno. Još jedna koja živi u Srbiji a koja se džapa po nacionalnoj osnovi... Stevan je fenomenalan! Najbolji!

Bravo

18.12.2017 01:40

Bravo! Cestitam zasluzenu pobedu!!! Stefan, Leon, Edita najbolji TRIO

Ćarobnjak iz oaze

18.12.2017 02:04

Ne bitno ko je pobedio.Pobedili su svi,i svako od njih je donirao za obolelu decu i na taj način su ta deca zaslužila taj novac koji im preko potreban u daljem lečenju.A ovi koji su u ovoj čuvenoj zadruzi i čuveni parovi kome oni doniraju pare.KOME?Nikome.

Masha

18.12.2017 09:49

@Ćarobnjak iz oaze - Slažem se Čarobnjače svi su pobednici, ali moramo da priznamo da je Nenad Pagonis obzirom da nije iz estrade pokidao!!! Ukinuti zadrugu i parove a uvesti još neki šou kao TLZP ili da bar traje 50 nedelja godišnje!!!

holivud-boj

18.12.2017 04:06

Talenat Stevana Andjelkovica je caroban..pa to je video i Emir Kusturica..uvek velicamo # Sasu Kovacevica..stvarno je mtv-decko-fazon..al definitivno za Mtv je i Stevan ! Da vidimo sad da li ce imati dobrog menadzera! Ima sveee..sve...ali sve...i taj faktor x! Samo menadzer koji ce da ga gura! Dakle,ja mu zelim da i on kao i Sasa Kovacevic ima bilion pratilaca i bilion pregleda na yt i pune stadione i najskuplju cenu nastupa u klubu! sve najbolje!on to zasluzuje!

nikola

18.12.2017 09:50

Stevan je stvarno bio najbolji! Tijana, puna sebe, nam je pokazala zasto je Fred Merkuri bio samo JEDAN i neponovljiv!

bi

18.12.2017 11:32

@nikola - Tijana prepuna sebe, a ima je, pa i Merkuri postade najveci ikada. Zanimljivo gledanje na stvari.Jeste Merkuri jedini, ali ispred njega ih je poprilicno. Postoje neke mere koje su validne. On nikada nije mogao ni da pridje Majklu Dzeksonu, pa ni u smrti.

nedjo

18.12.2017 14:20

odličan je ovaj mali...