Estrada
Alo!

Kako je Alo! prvi objavio, a prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca za "Alo!".

Na domaćoj javnoj sceni međutim postoji nekoliko ljubavnih parova gde su partnerke više od deceniju starije od svojih jačih polovina, uživaju u svojoj sreći i ne obaziru se šta se priča o njima.

Dara sa dečkom

PrintScrn

Dara sa dečkom, Foto: PrintScrn

- Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gde su supružnici istih godina, on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Ponekad me na trenutak pogode zlonamerni komentari koji obično glase da je on sa mnom iz materijalnih razloga, a ja sa njim zbog onoga za čime žene žude, što je apsolutna neistina - rekla je jednom prilikom kreatorka.

Maja Marijana sa novim dečkom

SEMUS

Maja Marijana sa novim dečkom, Foto: SEMUS

- Što se tiče ljudi koji nešto misle, mene to uopšte ne zanima. Isključivo I samo me, po tom pitanju, zanima moje mišljenje, tuža mišljenja mi ne plaćaju račune. Ko je taj ko može da kaže šta je u redu, a šta nije. Što se tiče tih što misle, neka oni brinu svoju brigu I neka gledaju svoj život. Godine smetaju onima koji su ostarili u glavi - rekla je Maja jednom prilikom.

Goca Tržan

Alo.rs

Goca Tržan, Foto: Alo.rs

- Kad mi neko ispod zajedničke fotke muža i mene napiše: „Mama i sin“ – pa to što si se ti j*bavala sa 14, prostakušo glupa i mogla da rodiš sa 15, ja sam tada učila školu, išla na hor i folklor! A mislim se u sebi: Ma, jedi, bre, g*vna - poručila je Goca jednoj "hejterki" sa društvenih mreža.

Goga Sekulić

prinstcreen

Goga Sekulić, Foto: prinstcreen
Andrej Atijas i Anabela

printscreen

Andrej Atijas i Anabela , Foto: printscreen

Ovo su samo neke od poznatih dama koje uživaju u ljubavi sa mlađim muškarcima i ne skrivaju sreću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

pobednik

14.01.2021 14:00

Dete što može da te posluša to ne može niko...