Dragana Mirković
Alo!/Rajko Ristić
Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Dragana Mirković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nakon koncerta Dragane Mirković u Dugom Ratu, poznata manekenka doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe teže povređene!

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su da izvlače povređene iz oštećenih vozila, nakon čega su prevezeni u bolnicu.

Selma Mukić Mimi

Dnevni avaz

Selma Mukić Mimi, Foto: Dnevni avaz

Jedna od povređenih osoba je model Selma Mukić Mimi iz Jajca, nekadašnja mis Srednjobosanskog kantona. Policijska istraga utvrdiće okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Selma Mukić Mimi

Printscreen Instagram

Selma Mukić Mimi, Foto: Printscreen Instagram

"Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se setim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na steni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom na glavi i trenutno me čeka komplikovani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspešna, te da neću imati posledica. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka, te brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata", kazala je Selma Mukić Mimi.

Selma Mukić Mimi

Dnevni avaz

Selma Mukić Mimi, Foto: Dnevni avaz

Komentari (2)

Acko

07.08.2018 16:11

Koji mozak treba da imas da se iz bolnice slikas za drustvene mreze?

radica

07.08.2018 17:05

Dragana Mirković je našla da peva u Hrvatskoj , baš ovih dana kada oni slave "Oluju". A da zaboravila sam da joj je muž njihove gore list.