“Snaga oktana”
Printscreen/You Tube
“Snaga oktana”

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

“Snaga oktana”, neverovatna emisija koja je na startnu crtu izvodila poznate ličnosti da bi sa gledaocima Happy televizije podelile svoje šoferske muke, ponovo startuje.

Dokazani tandem Jelena Dimitrijević i Ivan Ivanov, svakako zreli i iskusni vozači, neće se libiti da najvećom brzinom dovode goste, okušaju se u ekstremnim sportovima i ne poštede kritike sve koji krše pravila u saobraćaju.

- Ivan i ja smo zaljubljenici u automobilizam - kaže Jelena Dimitrijević.- Videćemo ko će imati hrabrosti za skok iz aviona. Novi serijal se razlikuje od dosadašnjih i zbog humanitarnog karaktera jer planiramo da organizujemo i humanitarne turnire, kojima se svi rado odazivaju.

Ivan Ivanov dodaje da će u emisiji biti i više takmičarskog duha.

- Poznate ličnosti i ozbiljni vozači takmičiće se i na stazama, ali i u znanju u studiju. To će ih svakako dovesti do raznih nezgodnih situacija - podvlači Ivanov.

Odluke za volanom:

Jelena Dimitrijević otkriva da dok vozi može može da radi više stvari - da meditira, mašta, igra, peva.

- Skoro sve kreativne ideje i veće svoje životne odluke donosim i zaključujem dok vozim - navodi ona.

“Snaga oktana”

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Za razliku od kreativne Jelene, Ivanov ne razmišlja ni o čemu dok vozi, jer se koncentriše na put.

- Pustim muziku i uživam. Za mene je vožnja ritual i terapija. Volim da vozim sve što ima točkove. Voleo bih da imamo više staza i da se tamo nagazi gas umesto na ulicama. Italijani to rade. Imaju toliko staza, da umesto na pauzu za ručak idu tamo i voze svoje ljubimce, svoje makine - ističe Ivan.

Kad je ekipa počela da se okuplja za nova snimanja, voditelj "Snage oktana" navodi da se osećao kao da se vraća starom automobilu. Samo je on sada oldtajmer - ima stari dobar dizajn, a stavljaju mu novi motor, farbaju ga i ojačavaju vešanje i rade razne prepravke.

- Ko zna, možda na kraju ispadne roudster, možda pik-ap, možda tenk?! Jedno je sigurno, biće vrlo primamljivo svima pred malim ekranima - naglašava Ivanov.

Jelena Dimitrijević

screenshot

Foto: screenshot

S druge strane, Jelena kaže da nikad nije bilo potrebe da menja gumu jer je Ivanov u tome spretan. I, dok voditeljka, ženski, nabraja sjajne marke automobile - “porše”, “mercedes”, “lambordžini”, Ivan je zadovoljan svojom “alfom”. Oboje tvrde da ne greše u saobraćaju i da nje plaćaju kazne!

- Za većinu građana kola su statusni simboli, ali za mene je to način života, stila, karaktera... Ljudi uglavnom biraju automobile koji bi se svideli drugima a ne njima - kaže Ivanov.

Jelena Dimitrijević, međutim, kaže da nikako automobile ne bi trebalo da bude statusni simbol, već da svako treba da poseduje bezbedno vozilo.

Posebna novost, jeste, da će ovaj voditeljski dvojac da putuje i preko okeana, u potrazi za brzim vozačima, koji bezbedno stižu na cilj. Jedno za drugo, kažu da su sjajan tandem, pre svega prijatelji, a zatim i vrhunski saradnici i profesionalci. Šta tačno misle jedno o drugom:

- Ivan je duhovit, hrabar i dosetljiv - kaže Jelena.

A Ivanov uzvraća:

Jelena Dimitrijević

printscreen

Foto: printscreen

- Ona je brza, brza, brza...

Uskoro! "Snaga oktana" samo na Happy TV!