Sraman potez Hrvata, žestoko izvređali Uraganke zbog evrovizijske pesme: Jeftine su i pevaju o prostituciji!

Vesna Đorđević | vip 2021-03-08 15:32:42 2021-03-08 15:32:42

Najveće muzičko-scensko takmičenje „Evrovizija“ ni jedne godine do sada nije prošlo bez skandala, a da ni ova neće biti izuzetak, pokazali su hrvatski mediji koji su već krenuli sa negativnom kampanjom kada je reč o našim predstavnicama!

promo

- Pa ovo je užas. Na Eurosong ide pesma s porukom da Srbija ima velikih problema s prostitucijom - navodno je jedan od komentara na Tviteru, koji su hrvatski mediji preneli.

Takođe, pisali su i o frizurama atraktivnih „Uraganki“ istakavši da one vrede „dva dinara“, baš kao i njihovi stajlinzi. Osvrnuli su se i na našu predstavnicu iz 2008. godine, te dodali da „baš tako izvođač treba da izgleda i da peva“.

- U moje vreme je Srbija bila pristojna i kulturna, pa je na Eurosong slala predivnu, pristojno odevenu Jelenu Tomašević, koja je plenila svojim glasom, nije se morala skidati da bi je čuli - još jedan je od komentara koji su hrvatski mediji preneli, a koji su navodno pročitali na nekoj od društvenih mreža.

Srpska predstavnica na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije i članica grupe „Harikejn“ Sanja Vučić kaže za „Alo!“ da je ne potresaju negativni komentari iz susedne zemlje, te da ona njima želi sve najbolje.

- Nemam vremena da se bavim negativnim komentarima, niti malicioznim tekstovima na račun naše pesme. Do mene za sada dolaze samo oni pozitivni - kaže ona za „Alo!“ i dodaje:

- Meni se jako svidela pesma koju će Hrvatska izvesti na Evroviziji ove godine, kao i spot. Želim im, i predviđam im ulazak u finale - kaže Sanja Vučić.

- Nisam nacionalno obojena i smatram da smo svi mi kosmopolite. Svima želim sve najbolje, pa i nama, a videćemo kako će naša pesma proći. Činjenica jeste da smo se do sada uglavnom predstavljali baladama, i sama sam sa takvom pesmom išla na to takmičenje, ali ovoga puta ćemo probati nešto drugačije. Ako uspemo, super, ako ne, bar smo probali - rekla je iskreno Sanja Vučićeva za „Alo!“.

Pesmu „Loco, loco“, za koju su kompoziciju i aranžman radili Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, napisala je upravo Vučićeva i to u, kako kaže, „jednom dahu“.

- Pesmu sam napisala za 15 minuta. Bukvalno je brzo izašla iz mene. Ne bih volela da čujem komentare tipa: „Tako i zvuči kao da je pisana 15 minuta“, mada znam da će ih biti. Smatram da kada imate inspiraciju i kada vas nešto radi, onda tekst teče lagano. Ono što se dugo piše i stvara, obično bude na silu i ne bude dobro - kaže Sanja Vučić za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više