Umro Ekrem Jevrić

avaz.ba | vip 2016-03-04 15:44:45 2016-03-04 15:44:45

Ekrem Jevrić, internet zvezda iz Njujorka, iznenada je preminuo jutros u 54. godini života.

Petar Marković

Jevrić je jutros krenuo na posao u Njujorku gde živi sa porodicom i automobilu je dobio jak srčani udar. Kada su stigli leakri nije davao znake života.

- Jutros u pet je krenuo na posao. Ušao je u auto i tu je umro. Nije ni upalio automobil - rekla je kroz plač Igbala, njegova supruga. Ovu informaciju potvrdili su menadžeri iz Amerike.

Podsetimo, Jevrić se proslavio hitom "Kuća pos'o".O njemu je pisao britanski "Independent", a angažovao ga je i popularni modni brend "Dolce&Gabbana", u čijoj je reklami glumio krojača i zaradio 1000 američkih dolara.

Bio je učesnik "Farme " i "Parova". U dogovoru s produkcijom Hepi televizije, "Parove" je napustio 17. novembra prošle godine kako bi rešio papirologiju u vezi sa poslom kojim se bavi kad nije u rijaltiju. Iako je najavljivano da će se vratiti u zemunsku vilu, to se nije desilo.

 

Ekrem Jevrić je rođen 25. oktobra 1961. godine u Plavu, Crnoj Gori. Oženio se 1985. i sa suprugom Igbalom ima četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godinu dana nakon rođenja prvog sina, Ekrem se, da bi ispunio poslednju očevu želju, zajedno s porodicom seli u Sjedinjene Američke Države, u potrazi za boljim životom.

Pre nego što je postao poznat Jevrić je radio fizičke poslove i taksirao. Kada se proslavio kao pevač, nastupao je u Americi. Prvi album "Igbala, Igbala srce si mi dala" objavio je 2002. godine.

 

Expand player
Pogledajte više