TRAGIČNA SUDBINA FOLK PEVAČICE Umrla je mlada, a poslednja želja joj je bila muzika (VIDEO)

Prerano nas je napustila...

Vukica Veljović
Vukica Veljović, Foto: Youtube/Printscreen

Folk pevačica Vukica Veljović pojavila se na muzičkoj sceni devedesetih godina i odmah je na sebe skrenula pažnju atraktivnim izgledom i zanimljivim pesmama i spotovima.

Vukica Veljović
Vukica Veljović, Foto: Youtube/Printscreen

Crvenokosa lepotica bila je rodom iz Ulcinja, a umrla je u 39. godini života u Novom Sadu sada već davne 1996 godine, gde je je i sahranjena.

Iza sebe je ostavila tri albuma i sva tri je izdala za produkiciju PGP-RTS. Za nju kažu da je bila dobar čovek, energična i nasmejana. Njeni najveci hitovi su bili: Suzama, Crnooki đavole i Luda noć.

Iako je na muzičkoj sceni bila svega nekoliko godina, stekla je velike simpatije publike, postala je jedna od najtraženijih pevačica tih godina. 

Vukica Veljović
Vukica Veljović, Foto: Youtube/Printscreen

Ovaj svet je napustila na leto 1996 godina, i od tada, pa sve do danas niko od kolega sa kojima je bila prijateljica nije se udostojio da je spomene ili negde zapeva neki njen hit.

Vukica već dvadeset i četiri godine počiva na Novom groblju u Novom Sadu, ispod mermerne ploče sa njenim prepoznatljivim likom, a u dnu ploče se nalazi lastavica sa kljunom na gramofonskoj ploči i gramofonu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi