Nataša Bekvalac
Printscreen Instagram
Nataša Bekvalac

Alo!

Nataša Bekvalac , Foto: Alo!

Ekipa „Alo!“ dobila je ekskluzivne fotografije male plave iz Budve, a se*sepilnu zvezdu uslikao je jedan od njenih „komšija“ sa susedne terase.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Čini se da Bekvalčeva još nije shvatila da je vrebaju momci sa svih strana, pa im tako nije strano ni da vise sa terase ako zatreba da bi videli njeno se*si telo.

Nataša Bekvalac

Alo!

Nataša Bekvalac , Foto: Alo!

S obzirom na to da je odnedavno sama, očigledno je da crnogorske đuvegije vrebaju svaku priliku da je šarmiraju. Da li tokom nastupa, kada joj šalju cveće i šampanjac na binu, ili kada se ovako odmara i želi da se posveti sebi. Svejedno! Nata je miljenica momaka s primorja.

Nataša Bekvalac

Alo!

Nataša Bekvalac , Foto: Alo!

- U jednom trenutku nisam mogao da je prepoznam jer je nosila peškir na glavi, a sa njom su na terasu izašle dve devojke. Nakon pola sata, njih dve su otišle, a ona je ostala sama. Kada se okrenula, prepoznao sam je. Bila je izuzetno tiha, ispijala je vino i bila neverovatno zamišljena i jako lepa bez trunke šminke na licu - kaže za „Alo!“ Natašin morski komšija i dodaje da je Bekvalčeva gotovo sat vremena sedela na terasi ispijajući čašu vina.

- Kada joj se razgrnuo bademantil, umalo nisam pao sa terase (smeh). Ima jako lepe noge, duge i mršave… Ne zovu je uzalud Nata granata, ma ona je atomska bomba - rekao je čitalac „Alo!“, koji se nada da mu pevačica neće zameriti što je narušio njenu intimu.

Pogledajte BONUS video:

Milica Todorovic o trudnoći