ŠTEDI NA GARDEROBI Uhvatili smo Đoleta Đoganija u kupovini! Ostaćete u čudu kada vidite šta je pazario

Đole Đogani voli da kaže kako njegova supruga Vesna i on nastupaju širom dijaspore, te da za njih nema zime!

Đole Đogani
Đole Đogani, Foto: Privatna arhiva

Zbog silnih nastupa, reklo bi se da im novca ne manjka, a da je zaista tako svedoči i činjenica da je denser navikao da svake godine po nekoliko nedelja tokom letnjeg odmora boravi u Crnoj Gori, i to u jednom od najluksuznijih hotela.

 

Iako ga paparaci svake godine umesto u kupaćim gaćama na bazenu uslikaju u donjem vešu, nije ni čudo što Đole želi da uštedi na sve moguće načine, kako bi se luksuzirao pored bazena dok ispija koktele.

Đole Đogani
Đole Đogani, Foto: Privatna arhiva

Luksuz košta, a to Đole najbolje zna. No, čini se da je ove godine udarila ozbiljna kriza, u šta se uverila i ekipa „Alo!“, koja je Đoganija zatekla u radnji u centru Beograda.

Iako je u većini prodavnice bila izložena nova kolekcija za proleće i leto, Đole se zalepio za štender sa garderobom koja je na rasprodaji. Međutim, ni tu cene nisu bile za njegov džep.

Finansijski pomagao Gagiju

Đole je pre nekoliko meseci otkrio kako je neko vreme pomagao bratu Gagiju da preživi, jer za razliku od njega, nije nastupao. - Ranije sam mu pomagao, ali u poslednje dve godine radi sam i zarađuje. Izvukao se iz neke priče i problema koje je imao. Tako da je sam stao na noge i sad je dobro - rekao je Đole.

Pevač je preko petnaest minuta stajao ispred odeljka koji je na sniženju, opipavao materijal dukseva i košulja, te čitao deklaracije. Više se ponašao kao u prodavnici hrane dok proverava datum na jogurtu i viršlama, nego u butiku.

Nakon nekog vremena, Đole je odabrao nekoliko komada garderobe i otišao do kabine da bi isprobao ono što mu se dopalo.

No, posle pet minuta, Đogani je odustao od kupovine i napustio radnju. Sigurno se setio da se leto bliži, te da će uskoro morati da iskešira nekoliko hiljada evra za odmor s porodicom u Crnoj Gori. Duksevi mu nisu potrebni, ali zato možda ove godine pazari kupaće gaće! Za promenu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi