Maja Stevović
Alo!/G. T.

 

Maja Stevović

Printscreen/instagram

Maja Stevović, Foto: Printscreen/instagram
Maja Stevović

Printscreen/instagram

Maja Stevović, Foto: Printscreen/instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Banda je posedovala nekoliko laboratorija za proizvodnju i preradu amfetamina i metamfetamina u velikim količinama. Pored proizvodnje, organizovali su i mrežu preprodavaca tih narkotika, ali i marihuane - prenose mediji iz Berlina i dodaju da je organizator i finansijer kriminalne grupe nemački državljanin, rodom iz Iraka, koji je u Nemačkoj već robijao osam i po godina zbog trgovine narkoticima, a u aprilu je pušten na uslovnu slobodu.

Maja Stevović

Alo!/G. T.

Maja Stevović, Foto: Alo!/G. T.

- Policija je prilikom praćenja grupe, 28. maja, primetila da njeni članovi u jednom auto-servisu pakuju narkotike u BMW. Nakon toga, auto je presretnut i članovi su uhapšeni prilikom primopredaje. Nakon toga je izvršen pretres auto-servisa, kao i stanova koje su osumnjičeni koristili. Osim 10 kilograma kristal meta, zaplenjena je i marihuana, desetine hiljada evra u kešu, oružje i municija - saopštili su iz policije i naglasili da je među uhapšenima i jedna žena, za koju se sumnja da je bila kurir.

BROJKE

10 kilograma kristal meta zaplenjeno

2 dana je Stevovićeva provela u pritvoru

20 specijalaca upalo u starletin stan

8 osoba ukupno uhapšeno u akciji

- Tačno je. Bila sam zatečena kada je dvadeset uniformisanih lica upalo u stan i tražilo da ga pretrese. Zaplenili su mi telefone, ključeve od kola i mnogo privatnih stvari, mojih, ali i od mog dečka - kaže Maja i nastavlja:

Maja Stevović

Printscreen/instagram

Maja Stevović, Foto: Printscreen/instagram

- Posle privođenja u policijsku stanicu rekli su mi da će da me drže od godinu i po dana do tri godine, međutim, posle dva dana su me pustili. Odmah sam se spakovala i vratila se u Beograd. Stevovićeva tvrdi da joj je sve namešteno.

- Imam odličnog advokata koji će dokazati da je moj dečko nevin, a ja ću tužiti državu Nemački za nanošenje duševnog bola - rekla je Maja.

 

Komentari (2)

Gogyle

23.06.2020 07:59

Tako je, Majce! Objasni ti njima... A usta na 2bar... Fotografina taman kako i dolikuje - ispred ulaza u zgradu Pink - a. Top.

Baća

27.06.2020 21:08

Nije srpska no crnogorska