Emina Jahović
Alo! / Rajko Ristić
Emina Jahović

Nenad Vujanović/Alo!

Emina Jahović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Uglas su pevali hitove atraktivne Novopazarke, a pevačica je izvela i novu numeru „Vukovi“, kojom je pomerila granice kada je o njenom muzičkom stilu reč. U intervjuu za „Alo!“ Jahovićeva je otkrila čime je preokupirana u poslednje vreme, kako njeni sinovi reaguju na pritisak javnosti i podelila sa nama da radi na novom albumu koleginice Ane Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Na pitanje da li Nikolićeva od nje traži savete kako da smrša, kaže:

Ana Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Atraktivna pevačica nedavno je izašla iz braka sa Mustafom Sandalom, a nakon toga se upustila u kratku vezu sa biznismenom iz Turske Sadetinom Saranom. No i tu vezu je ubrzo okončala, zbog neslaganja. Sada, kako kaže, ugađa sama sebi i trudi se da što više bude pored sinova.

- Sada je mnogo teško da me neko osvoji. Dugo sam bila u braku, onda u jednoj kratkoj vezi i ne znam ko bi bio taj muškarac koji bi mogao ponovo da mi privuče pažnju, Možda neki muškarac sa drugog kontinenta (smeh) - kaže pevačica za „Alo!“.

Želim novi duet sa Natašom

Iako se šuškalo da su u svađi, Emina Jahović i Nataša Bekvalac nedavno su zapevale duet „Gospodine“, koji su snimile pre skoro jednu deceniju i time stavile tačku na spekulacije da su u lošim odnosima. - Bilo je divno ponovo pevati sa Natašom. Naš duet „Gospodine“ odlična je pesma i žao mi je što nikada nismo snimile spot, ali se nadam da ćemo ona i ja ostvariti neku saradnju u budućnosti, pa ćemo ispeglati tu grešku - rekla je Emina.

Emina trenutno radi na svom novom albumu, a kako nam je otkrila, za manje od dva dana snimila je pet pesama, sa Darkom Dimitrovim.
- Nisam spavala zbog obaveza koje imam oko albuma i pesama koje radim sebi i drugima, tako da sam na ivici fizičkog sloma. Ipak, morala sam da dođem u Beograd i ispoštujem publiku - kaže pevačica, koja je i pored velikog broja obaveza uvek tu za svoje sinove.

- Iako puno radim, imam vremena za decu, naravno. Moja sestra, koja je lekar, mora svakog dana da bude na poslu, a ja ipak imam malo vremena da se odmorim. Uvek čekam sinove kod kuće sa ručkom, nekom čorbicom... Ja sam vam ona mama koja je kao žena. (smeh) Najviše sam kuvala kada sam bila udata, a sada sam više u fazonu da poručim neku hranu, ali naravno da skuvam sinovima, jer najviše vole moju hranu - kaže Emina i priznaje da Javuzu i Jamanu ne prija medijska pažnja.

Mustafa sa sinovima Jamanom i Javuzom

Instagram

Mustafa sa sinovima Jamanom i Javuzom , Foto: Instagram

- Ma ne! Oni su dečaci i time se ne bave. Čak ne slušaju ni moje pesme. (smeh)

Nedavno se u medijima pojavila informacija da se pevačica seli u komšiluk bivšeg muža, budući da je doskora živela u vili u kojoj su boravili tokom braka.

- Turski mediji preuveličavaju stvari. Vila u kojoj smo Mustafa i ja živeli prevelika je za mene i dvoje dece. Selim se u centar grada jer sam sada sam slobodna žena i ne želim da budem u šumi. (smeh) Hoću da budem u nekom drugom ambijentu - kaže Emina za „Alo!“.