POPULARNA PEVAČICA DOŽIVELA POTRES MOZGA Udarila glavom o zid, krv liptala! Hitno reagovao lekar, DRAMA!

Doživela nezgodu!

Aleksandra Mladenović
Aleksandra Mladenović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Aleksandra Mladenović nedavno je na proslavi svoje krsne slave u rodnoj Žitorađi doživela nezgodu.

Ona je nezgodno pala, udarila glavom o pod i potekla je krv. Njeni najbliži su je odmah prevezli u bolnicu gde je konstatovano da ima blaži potrez mozga.

"Sve se dogodilo u nekoliko trenutaka. Aleksandra je služila goste i pomagala svojima oko postavljanja hrane. U jednom momentu je krenula do kuhinje i saplela se na stazicu koja je bila na pločicama. Bukvalno su joj noge izletela, ona je pala i udarila čelom. Povreda nije bila velika, ali su se svi uplašili jer je bilo krvi. Ona nije odmah otišla kod lekara, misleći da nije ništa strašno, ali kada se sutradan probudila, nije mogla da veruje koliki joj je otok i koliki bol oseća. Nakon snimanja glave, utvrđeno je da je imala blaži potres mozga", navodi izvor blizak pevačici.

Aleksandra Mladenović
Aleksandra Mladenović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra je potvrdila ove informacije i navela da je imala jake bolove zbog ove nezgodne povrede.

"Povredila sam se, istina je. Slavili smo slavu i ja sam bila jako vesela, saplela sam se i udarila u zid. Imala sam mučnine kada se to desilo, bilo mi je užasno. Posle toga sam zbog bolova danima bila na lekovima. Imala sam blaži potres mozga, ali sada sam okej, prošlo je sve", rekla je pevačica.


Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi