Anastasija Buđić
Screenshoot Instagram
Anastasija Buđić

Rajko Ristić/Alo!

Anastasija Buđić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Bila sam vrlo uzbuđena i nisam mogla da dočekam taj dan, pa smo, moja majka, sestra i kuma otišle u Sremsku Mitrovicu dan ranije. Uzele smo sobu u hotelu i napravile devojačko veče, a onda smo se uputile u zatvor, gde smo se Ivan i ja venčali tačno u podne - ispričala nam je Anastasija odmah po stupanju u bračnu zajednicu. Kaže da je sklapanju braka prisustvovao matičar opštine Sremska Mitrovica, ali i komandir zatvora u kojem se njen dragi nalazi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anastasija Budjic (@anastasija_stasy) on Feb 6, 2019 at 5:22am PST

 

Anastasija još dodaje da ih je ova razdvojenost spojila, te da su jači nego ikada.

- Ova situacija koja se nama desila, mogla je da nas udalji ili razdvoji. Međutim, ona nas je samo ojačala. Nikad nismo bili složniji, a ljubav raste iz dana u dan - kaže bivša Buđićeva.

Mlada i mladoženja su nakon sklapanja građanskog venčanja proveli još oko pola sata zajedno, a onda je ona morala da napusti zatvorsku jedinicu. To joj, međutim, nije teško palo, jer se viđaju često.

- Ivan i ja se stalno viđamo jer ga ja redovno obilazim, a jednom u dva meseca imam pravo na bračnu posetu. Nakon što izađe iz zatvora, nas dvoje ćemo se venčati u crkvi i pravićemo veliko slavlje za oko 300 zvanica. On planira da se venčamo i na Maldivima - kaže kroz smeh za „Alo!“ Anastasija, koja ističe da će se za svog dragog udati još 100 puta ako bude bilo potrebno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moje sve ❤

A post shared by Anastasija Budjic (@anastasija_stasy) on Dec 20, 2018 at 11:50am PST