Katarina Bogićević
Screenshoot Instagram
Katarina Bogićević

Screenshoot Instagram

Katarina Bogićević, Foto: Screenshoot Instagram

Mlada pevačica i glumica Katarina Bogićević iz nedelje u nedelju oduševljava publiku nastupima u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, a u razgovoru za „Alo!“ priznala je koliko joj teško padaju svakodnevne probe, ali i razdvojenost od partnera Marka Došljaka, sa kojim se nedavno verila.

PROČITAJTE JOŠ:


- Teško mi padaju probe i snimanje emisija, pogotovo što malo spavam, ali sam zadovoljna na kraju kada vidim celokupan proizvod. Najteže mi je pada što ne stižem da se vidim sa verenikom Markom, nedostaje mi svaki dan jer nikada nismo bili dugo razdvojeni - priznala je Kaća za, a potom je otkrila da joj je dugo trebalo da se navikne na to da je verena.

Katarina Bogićević

Screenshoot Instagram

Katarina Bogićević, Foto: Screenshoot Instagram

- Kada se to desilo, bila sam veoma srećna, kao i svaka devojka. Ali tek posle tri nedelje sam shvatila šta sam uradila, ali se nisam pokajala. Marko i ja planiramo da se venčamo idućeg leta na Adi Bojani, a znači mi što moj partner ima razumevanja jer se bavimo sličnim poslovima - rekla je ona i objasnila kako su reagovali njeni roditelji kada im je rekla da je verena.

Katarina Bogićević

printscreen

Katarina Bogićević, Foto: printscreen

- Roditelji su se obradovali kada sam im rekla, ali me je tata zamolio da tu vest podelim sa što manje ljudi. Ja to naravno nisam uradila, jer sam iste večeri radosne vesti podelila sa svima na društvenim mrežama - ispričala je Kaća kroz smeh i dodala da odavno ne traži savete od svojih roditelja.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:


- Živim sama od 18. godine i roditelji su prestali da se mešaju u moj život. Važno mi je da odobravaju to što radim, ali ukoliko se ne bi složili sa nekom mojom odlukom, svejedno bih uradila onako kako ja mislim da treba - kaže ona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!