Saša Popović
Nenad Vujanović
Saša Popović

Nenad Vujanović

 Foto: Nenad Vujanović

Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na javnoj sceni je direktor Grand produkcije Saša Popović zaradio je milione evra. i iznedrio je veliki broj zvezda, koje su mu danas zahvalne zbog svoje uspešne karijere.

Međutim, Popović je svojevremeno izjavio u koju pevačicu je najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović. Ali, spletom okolnosti, to se nažalost nije desilo.

Tanja Savić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović.

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komentari (5)

ja

28.08.2020 11:51

Ajde penzosu, za staro gvoždje si. Sve si iskoristio i bacio

kosto

28.08.2020 13:00

robovlasnik.

Goca

28.08.2020 14:39

Za nekoga ko ima od 10 do 50 pregleda na YT, ne kaže se tu je negde. Druga vrsta muzike u kojoj je visoko pozicionirana. Tačno da bi hitovi poput Zlatnika svakoj karijeri bili vrh.

mc

28.08.2020 16:53

Gane Popovski....

dare

28.08.2020 23:48

A ko kaze da nije bolja od Cece. Cecine pesme kratko traju i slabo se pustaju na radio stanicama dok su Tanjine slusanije. Stvar ukusa. Ceca nista posebno, samo medijski uzdignuta.