Goga Sekulić
Printscreen/Instagram
Goga Sekulić

Printscreen/Instagram

Goga Sekulić, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Goga Sekulić već godinama živi na relaciji Beograd-Cirih, a sada je rešila da se konačno skrasi u našoj prestonici, a kako izvor otkriva, bacila se na kupovinu stana i to ni manje ni više nego u luksuznom naselju Beograd na vodi.

- U Švajcarskoj imaju prostran stan, pa bi voleli i u Srbiji da imaju krov nad glavom. Odlučili su se za stan u luksuznom delu grada koji je još uvek u izgradnji. Zato su se nedavno u Beogradu sreli sa agentom koji im je dao ponudu za nekretninu u Beogradu na vodi - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Goga Sekulić

prinstcreen

Goga Sekulić, Foto: prinstcreen

- Svideo im se dvosoban stan u zgradi koja je još uvek u izgradnji. Rešili su da ga kupe dok je još u "sivoj fazi", jer je tada kvadrat nešto jeftiniji. I raspored prostorija im se baš dopada. Goga i Uroš će imati svoju sobu, a Andrej će biti u dečjoj. Gogi se posebno dopao i pogled na reku koji se pruža sa terase, tako da je sigurna da su napravili dobar izbor. Gogi je najvažnije da obezbedi svog naslednika. Godinama je štedela i nije bacala pare na gluposti, već je čuvala za krupnije stvari. I njen Uroš dosta zarađuje u Švajcarskoj. Nedavno se ponovio novim automobilom marke "Maserati", a sada je red došao i na nekretninu - navodi izvor.

Goga je ova saznanja potrvdila i navela da ona i Uroš žele da obezbede svog naslednika.

- Želimo da obezbedimo sina. Trenutno živimo na relaciji Srbija-Švajcarska i zato nam je bilo važno da kupimo stan u Beogradu, koji će biti naša baza u budućnosti - istakla je Goga.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (2)

Nada

25.12.2020 23:13

Da joj muz nema posao u Svajcarskoj sada bi i ona grickala nokte i trazila od drzave pomoc - zato bolje da cuti !

Lee

26.12.2020 03:05

Drago mi je što je konačno srećna