NAJBOLNIJI TRENUTAK U filmu o pokojnom Šabanu, prikazani poslednji momenti pevačevog života i kako je kralj IZGUBIO ŽIVOT!

Šaban Šaulić je imao karijeru o kakvoj većina njegovih kolega može samo da sanja, a njegov život bio je toliko bogat, da bi mogao da posluži i holivudskim scenaristima da se o njemu snimi film.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

No kako je njegova porodica još pre nekoliko godina prepoznala potencijal za ekranizaciju života kralja narodne muzike, takav poduhvat je odavno bio u planu.

Pre gotovo tri godine, na ideju Šabanovog PR tima i najbližih članova porodice, Šaulić je pristao da snimi biografski film u kojem bi otkrio veliki deo svog života o kojem publika nije toliko znala. No kako je imao previše poslovnih obaveza, snimanje filma se prolongiralo. Ipak, porodica Šabana Šaulića sada je više nego odlučna da snimanje privede kraju, te da montira sve ono što je zabeleženo u 50 godina dugoj karijeri pokojnog pevača.

Goca veruje da je Šaban na putu

Tuga u domu porodice Šaulić ne prestaje, a najteže se bori Gordana, supruga pokojnog pevača, koja nikako da prihvati surovu činjenicu da njenog muža više nema. - Ona se ne miri sa činjenicom da Šabana više nema, ponekad priča da veruje da je Šaban na putu i da će doći svakog časa, te da će je nazvati telefonom, a kad prođe dejstvo tableta za smirenje, krivi sebe za njegovu smrt i govori da je trebalo da mu zabrani da otputuje u Nemačku - ispričao je nedavno bliski prijatelj porodice Šaulića za „Alo!“.

- Oni žele da se oduže Šabanu za sve što im je pružio u životu, pa će za dva meseca početi sa montiranjem materijala, zajedno sa celim timom koji je angažovan da radi na ovom projektu, jer ne žele da im nešto promakne - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- U filmu o Šabanu pojaviće se i veliki broj njegovih kolega, koji će otkriti manje poznate detalje iz njegovog života i ispričati anegdote koje ih podsećaju na pevača. Svakako, najemotivniji trenutak biće pojavljivanje njegove supruge Gordane, koja će pričati o zajedničkom životu sa Šabanom i svemu onome što je prošla sa njim za 44 godine braka. Ona će pričati o usponima i padovima u njihovom odnosu, o tome kako su odgajali decu, a tada će i otkriti kako se oseća posle Šabanove smrti, jer nema u planu da se oglašava u medijima i daje intimne ispovesti. Ona smatra da bi time narušila divno sećanje na svog muža i ne želi da se njen bol provlači svakodnevno po novinama - kaže izvor „Alo!“.

Šaban Šaulić, porodica
Šaban Šaulić, porodica, Foto: Dejan Briza/Alo!

Najbolniji trenutak za sve svakako će biti poslednja scena koju će publika imati priliku da vidi.

- Koliko znam, film će se završiti tako što će biti prikazane fotografije i video-materijal sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je Šaban izgubio život. To je svakako najbolniji trenutak za sve, ali tim koji radi na projektu smatra da taj deo nikako ne bi trebalo izbeći - tvrdi izvor „Alo!“.

 Povezane vesti

 • Korisnik: Sanja
  25/02/2019 - 10:23
  Ovi Šaulići raznorazne ideje imaju. Važno je da se obrće.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi