Tvrde da su samo prijatelji, a evo šta Kija i Vuk Mob rade na moru!

Nikolina Marić | vip 2018-07-28 17:08:31 2018-07-28 17:08:31

Paparaco "Alo! uslikao je novopečeni par u Ulcinju i razotkrio vezu.

E-Stock/Ivan Dobričić

I dok Kristina Kija Kockar na sve načine pokušava da ubedi sve oko sebe kako joj je reper Vuk Mob samo dobar prijatelj, čini se da to ipak nije tako!

Paparaco "Alo!" uhvatio je par na jednoj ulcinjskoj plaži dok je uživao u suncu i moru, a onima koji su se zatekli blizu Kije i Vuka bilo je jasno da par vezuju emocije koje su jače od prijateljskih. 

Pobednica rijalitija "Zadruga" i reper nisu se razdvajali čitavog dana, a u jednom trenutku Kija se našalila sa dečkom, pa je iskopala rupu na plaži i zatrpala ga peskom.

Vukova verenica Biljana: "Šta sam dočekala!"

Koliko je veza Kristine Kockar i Vuka Moba jaka, potvrđuje i nedavna izjava njegove verenice Biljane Savić, vlasnice diskoteke u Austriji, za jedan nedeljnik: - Činjenica je da smo Vuk i ja raskinuli veridbu, a da li je on sa Kijom, najbolje je da njega pitate. Ona mi je bila slatka u "Zadruzi", a Vuk mi je rekao kako bi bilo super da je pozove da mu bude u nekom spotu, a ja sam mu rekla: "Zašto spot kad može i duet?" A sada sam ovo dočekala...

 - Vuk celo leto provodi na Crnogorskom primorju jer tamo ima porodičnu kuću, u kojoj je ugostio i novu devojku Kristinu. Već nekoliko dana obilaze najlepše plaže na jadranskoj obali, ali baza im je u Ulcinju, jer tu Vuk ima kuću, u kojoj je smeštena i Kija - kaže za "Alo!" izvor dobro upućen u Kijinu i Vukovu vezu i dodaje:

- Otkako je Kristina došla u Crnu Goru, njih dvoje se ne razdvajaju, baš kako što se nisu razdvajali ni kada su bili u Srbiji. Svima je već tada bilo jasno da između njih postoji hemija, a sada se više i ne trude da je sakriju. Na početku veze, dok su bili u Srbiji, Kija je išla na svaki Vukov nastup, pa joj nije bilo teško ni da ga prati do Šapca. Veče pre nego što je Vuk otišao na more, provodili su se na jednom poznatom prestoničkom splavu, a tada je već mnogima bilo jasno da je između njih počela ozbiljna priča.

- Odmah posle prvog nastupa sa "Ministarkama", Kristina je otišla u Crnu Goru da se vidi sa Vukom. Tamo su već nekoliko dana i ne razdvajaju se - zajedno se kupaju, sunčaju, ručaju, pa čak zajedno odlaze i do toaleta. Kristina u ponedeljak ima zakazan nastup u Budvi sa "Ministarkama", a ako sve bude teklo po planu, Vuk će biti sa njom - kaže naš izvor.

Expand player
Pogledajte više