ALO! PAPARAZZO! Trudnoj pevačici suprug ispunjava BAŠ SVAKU želju! Nikad ih srećnije niste videli (FOTO)

Jedva čekaju da stigne drugo dete...

Nikolina i Saša Kapor
Foto: Danijel Rakočević

Da trudnici treba ugađati u svemu dobro zna pevač Saša Kapor, koji se trudi da svojoj supruzi Nikolini Kovač ispuni svaku želju, ma koliko ona nerealna bila!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Saša je nedavno odveo trudnu suprugu na more samo zato jer je lepa trudnica poželela da jede morske plodove iz omiljenog restorana u Budvi. Kako saznajemo, Saša i Nikolina su ekspresno spakovali kofere i zaputili se na Crnogorsko primorje, gde su, sa sinom Nikolajem, bili nekoliko dana. Paparaco „Alo!“ uslikao je bračni par u restoranu u Budvi dok su bili na ručku s prijateljima, a ponosni budući roditelji nisu skidali osmeh s lica.

Pročitajte još

Nikolina se sve vreme osmehivala i šaputala suprugu na uvo, dok je on uživao u svakom njenoj reči i pažnji.

Nikolina i Saša Kapor
Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Nije tajna da je Nikolini i Saši jedna od najvećih želja bila da sinu Nikolaju podare brata ili sestru. Nikolina se zbog toga, pre nekoliko meseci, podvrgla hormonskoj terapiji, a njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je ostala u drugom stanju. Njen suprug Saša bio joj je najveća podrška, a otkako je saznao radosne vesti, trudi se da Nikolini ugodi što više može - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak paru i objašnjava da je budući tata zabranio supruzi da se napreže.

ZA DLAKU IZBEGLI SMRT CELE PORODICE, BORILI SE ZA POTOMSTVO... Nikolina i Saša krili trudnoću do ŠESTOG MESECA! Stiže devojčica, a ime koje su izabrali je veoma MOĆNO!

- Saša je sve obaveze preuze na sebe jer ne želi da se njegova supruga izlaže bilo kakvom naporu. Na sve načine se trudi da joj ugodi i da joj ispuni svaku želju. Spreman je da usred noći ustane iz kreveta i pređe pola grada samo da bi Nikolini kupio omiljenu poslasticu - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega je pevač odveo suprugu na more.

Nikolina i Saša Kapor
Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Nedavno su otišli u Crnu Goru na kratki odmor jer je Nikolina poželela da jede morske plodove iz omiljenog restorana u Budvi. Kada je Saši rekla da ne može da prestane da misli o omiljenoj poslastici, Saša joj je rekao da se spakuju na brzinu. Nakon toga uputili su se u Crnu Goru, gde su ostali nekoliko dana - kaže naš izvor i dodaje:

- Saša se vodi onom starom izrekom da je greh odbiti trudnicu i zbog toga se trudi da supruzi ispuni baš svaku želju - kaže naš izvor na kraju.

NE MOŽE IZ KUĆE! Nikolina Kovač BOLESNA! Saša Kapor se pojavio sam na svadbi, a onda otkrio od čega njegova supruga boluje!

Inače, Nikolina Kovač je dugo krila da je ponovo u drugom stanju, a radosne vesti je otkrila na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak.

Nikolina i Saša Kapor
Nikolina i Saša Kapor, Foto: Danijel Rakočević

- Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša želja da postanemo roditelji male princezice je korak na od ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta, čekamo te s velikim nestrpljenjem - napisala je svojevremeno Nikolina.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi