Nadežda Biljić, Toma Panić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Pevačica Nadežda Biljić (29), koja je nedavno otkrila javnosti da je u drugom stanju, neće se udati za Tomu Panića, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže naš sagovornik, Nadežda će Tomi oprostiti batine, a budući roditelji će imati zdrav, prijateljski odnos.

- Nadežda je dobra i neiskvarena duša, koja u životu nije imala sreće. Pre svega u ljubavi, a njoj je ljubav bitnija od svega - kaže Kečina i objašnjava:

- Stalno je nešto započinjala, ali nikad ništa nije uspela da završi. Nju emocije uništavaju i odvlače je od poslovnog uspeha, koji joj je predodređen - kaže Vlado za VIP.

Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Printscreen

On smatra da Biljićevu tek očekuje uspeh na polju muzike, ali da postoje velike šanse da zauvek ostane sama.

- Ona se neće udati za Tomu, a veliki su izgledi da se neće udavati uopšte. Njoj udaja ne stoji nigde zapisana, iako bi ona to žarko želela. Sa druge strane, brak ne stoji ni Tomi, ali on to svakako i ne planira - kaže Kečina.

Kako je još predvideo, Nadežda i Toma će se uskoro pomiriti i imaće odličan odnos u budućnosti. Doduše, to nije odnos koji bi pevačica želela, ali će svakako biti miran i skladan.

- Oni će biti u prijateljskim odnosima. Možda će i emotivno pokušavati ponovo da nešto izgrade, ali generalno od tog posla na duže staze nema ništa. Biće oboje odlični roditelji i super će se slagati - kaže Vlado.

Nadežda Biljić

Screenshot Youtube

Nadežda Biljić, Foto: Screenshot Youtube

Nadežda će, kako je Kečina predvideo, biti sjajna majka.

- Ona će roditi devojčicu, koja će je promeniti iz korena. Biće joj strašno privržena i zbog nje će se promeniti u svakom smislu. Takođe, materinstvo će je naterati da promeni i odnos prema poslu i prema svojoj publici, pa je očekuje veoma veliki uspeh na tom polju - kaže Kečina i zaključuje:

- Generalno, Nadeždi i Tomi stoji lepa budućnost. Biće super prijatelji i dobri roditelji. Slagaće se dobro i ćerka će im biti centar sveta. Nadežda će biti uspešna u svom poslu i ispunjena na svim poljima, osim na emotivnom - kaže vizionar Vlado Kečina za VIP!

Pogledajte BONUS video:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!