Kristina Kija Kockar
Dejan Briza/Alo!
Kristina Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kristina Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako je „Alo!” ekskluzivno saznao, nije reč ni o kakvom nepoštovanju ugovora, kao što se već pisalo, već o nezainteresovanosti gostiju za njeno pevanje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Dogovorena je fiksna cifra, ali su vlasnici diskoteke, nakon što su prodali samo 27 karata za najluđu noć, zamolili Kijin menadžment da spusti cenu njenog gostovanja, što nije bila opcija. Ona ne nastupa od procenta prodatih mesta, već je cena njenog nastupa fiksna - ispričali su nam ljudi bliski Kockarevoj.

Goran Lečić

Dejan Briza

Goran Lečić, Foto: Dejan Briza

Njen menadžment je tada odlučio da raskine ugovor i otkaže nastup.

- Kija je poludela jer je mislila da je sve dogovoreno i da je njen nastup izvestan, te da će inkasirati 5.000 evra, koje bi kasnije uložila u novu pesmu. Bila je ljuta i na menadžment, ali je onda rešila da se ne nervira, već da u svemu tome nađe nešto pozitivno - kaže naš izvor i dodaje da će se Kristina odmarati toga dana u krugu porodice.

Podsećanja radi, Kijin menadžer Goran Lečić potvrdio je za „Alo!” da vlasnik diskoteke nije ispoštovao ugovor.

- Istina je da smo otkazali Kijin novogodišnji nastup, budući da je došlo do nepoštovanja dogovora. Nepoštovanje mojih klijenata isto je što i nepoštovanje mene, a uvek ćemo gledati da to izbegnemo i da nas niko ni na koji način ne oštećuje- rekao je Leka pre dva dana za „Alo!”.