ELEKTRA ELITE OPET ŠOKIRA! Treba legalizovati najstariji zanat, ali prostitutke moraju da plaćaju porez državi, u pitanju su milioni!

Transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastarij zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila. U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija

Elektra Elite
Elektra Elite, Foto: Privatna arhiva

Trasekuslana zvezda Elektra Elite, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je sokirala svojom izjavom! Ona je izjabila da se prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da placa drzavi porez koji ne bi bio nimalo mali:

- Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke - rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastarij zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila. U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana.

Prepiske Elektre i njenih klijenata pogledajte OVDE, nećete verovati svojim očima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi