Rada Manojlović
Nenad Vujanović
Rada Manojlović

Nenad Vujanović

Rada Manojlović, Foto: Nenad Vujanović

Nije tajna da Rada Manojlović, zbog nastupa u inostranstvu, skoro svakog vikenda provodi u avionima i na aerodromima, a kako „Alo!“ saznaje, poslednjih nedelja pevačica strahuje za svoje zdravlje zbog koronavirusa. Naime, Rada je na nedavnom letu iz Nemačke doživela napad panike i to zbog toga što je u avionu sedela između nekoliko kineskih državljana.

- Rada je u nedelju sletela iz Nemačke za Beograd, a iz aviona je izašla potpuno izbezumljena. Ona je sa svojim muzičarima sedela između kineskih državljana, a tokom leta nije prestajala da paniči. Čak je i htela da promeni mesta sedenja, ali to joj nije pošlo za rukom - rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao:

Rada Manojlović

Nenad Vujanović

Rada Manojlović, Foto: Nenad Vujanović

- Avion je bio potpuno popunjen, te je morala da sedi sa Kinezima. U redu ispred nje i iza nje su bili kineski državljani, a ona je sve vreme stavljala duks preko usta kako bi se zaštitila. Takođe, malo-malo pa je dezinfekcionim sredstvom čistila ruke i žalila se muzičarima i menadžeru da se plaši da se ne razboli - priča izvor za „Alo! i dodaje da se Manojlovićeva već mesec dana oseća loše i nikako ne može da se izleči.

Rada Manojlović

Nenad Vujanović

Rada Manojlović, Foto: Nenad Vujanović

- Rada se skoro mesec dana žali kako je malaksala i kako kašlje, ali nikako ne može da se oporavi. Svom menadžeru se požalila da je pila antibiotike i razne sirupe, ali da joj nisu pomogli i da sumnja da je dobila koronavirus. A situaciju koja joj se desila u avionu samo ju je navela da više sumnja da je možda dobila virus. Otkrila mu je da će verovatno i testirati ukoliko se uskoro ne oporavi - ispričao je izvor.

Ekipa „Alo!“ srela je Radu kada je izašla iz zgrade Aerodroma „Nikola Tesla“ , a da joj nimalo nije prijao let videlo se po njenom izrazu lica, te je odmah pokušala da sredi frizuru i popravi šminku.

Komentari (5)

hahaho

25.02.2020 07:35

Što duks preko usta, što ne ugradi silikone u ustima, zatvori prolaz do pluca i jadac virusima?!

Stojko

25.02.2020 08:29

Vidis kako se napreduje. Do juce se brinula zbog promaje na traktoru bez kabine a sad u avionu strahuje od korona virusa.

Jul

25.02.2020 08:39

Ali,putuje i zaradjuje!! Ne odustaje

zagor

25.02.2020 10:40

Bolje da drzala djoku!! Na to se navikla po Cetetezu i svuda! A sad nasla mladu budalu! Al kundak joj ostao!

Sudija

25.02.2020 11:23

Pa jao bre !!! Pa kako........ nije bre moguće !!! Ma vidi mi suzu u levom oku !!!!