Đani
Rajko Ristić/Alo!
Đani

Rajko Ristić/Alo!

Đani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Mlada je došla u patikama poznate engleske modne kuće koje su koštale oko 500 evra, a sličan model je imao i mladoženja, samo kupljene na muškom odeljenju. Nina je umesto venčanice obukla plavu haljinu sa bundom od nerca čija cena iznosi od 3 do 5 hiljada evra. Pored toga ona je prošetala i torbu francuskog modnog brenda koja košta „samo“ 1.800 evra.

Đani ženi sina

M. Mitrović

Đani ženi sina, Foto: M. Mitrović

Dok je Slađa, majka mladoženje i Đanijeva supruga, zablistala u uskoj dugoj beloj haljini koju je kupila u radnji poznatog španskog brenda i platila 10.000 dinara. Međutim, ona je svoju kombinaciju upotpunila sandalama i torbom francuskog brenda, čija cena kada se sabere iznosi oko 2.800 evra. Neizostavan detalj bio je prsluk od rakuna koji se na tržistu kreće od hiljadu, pa do dve hiljade evra.

Ni mlađi brat mladoženje, Marko, nije zaostajao. On je bio malo skromniji, pa je prošetao patike italijanskog modnog brenda čija je cena 850 evra.

Đani ženi sina

M. Mitrović

Đani ženi sina, Foto: M. Mitrović

S obzirom na to da prvi put ženi sina i folker Đani je morao da se potrudi kada je stajling u pitanju. Izabrao je patike iz najnovije kolekcije poznatog francuskog brenda koje koštaju 710 evra, dok je torba istoimenog brenda oko 1.100 evra.

Iako su tokom korona virusa kukali kako su Đaniju stali nastupi, po svemu sudeći oni su na dan sinovljevog venčanja nosili na sebi stvari u vrednosti nešto malo većoj od 20.000 evra.

- Nema tezge, veoma slabo. Kako svi rade, tako i Đani. Ne odstupa on mnogo od drugih. Nije samo naša porodica bez prihoda, već svi ljudi koji se bave poslom. Ne žalimo se, kako je svima tako je i nama. Preživećemo. Guramo. Tu su roditelji Đanijevi, koji nam pomažu – izjavila je pevačeva žena juče u „Jutarnjem programu“ na „Prvoj“.

Komentari (1)

Nada

22.10.2020 10:11

Koga ova seljancura folira ? Pa taj njen se do juce nakrao para po privatnim nastupima a za to nije ni porez drzavi platio - zna se gde prolaze njegove pesme ( vasari, svadbe po unutrasnjosti ). Jedino je tuzno sto u Beogradu ima najmanje Beogradjana !