Helena Topalović
Printscreen
Helena Topalović

Printscreen

Helena Topalović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Helena i Damir su tek na početku veze i zasad im je lepo, ali još ne žele da javno objave da su zajedno. Zbog toga, koriste svaki trenutak da otputuju daleko iz Srbije, kako bi na miru mogli da uživaju u svojoj ljubavi - kaže naš izvor i objašnjava da su golupčići zbog toga otputovali u Peruđu.

Damir Džumhur

M.Jošida

Damir Džumhur, Foto: M.Jošida

- Odabrali su jedan od najlepših renesansnih gradova u Italiji, a Helena i Damir dane provode po najboljim restoranima, bazenima, ali i šetnji po gradu. Najviše im odgovora to što ih niko ne prepoznaje na ulici i što ne moraju da se kriju od ljudi. Oboje su presrećni i zaljubljeni do ušiju, a Džumhur je, nakon nekoliko propalih veza sa srpskim manekenkama, uveren da je pronašao pravu devojku za sebe - kaže izvor blizak paru. 

Inače, iako se Helena i Džumhur na sve načine trude da svoju vezu drže što dalje od očiju javnosti, ipak ih odaju društvene mreže. I Helena i Damir na Instagramu redovno objavljuju storije i fotografije, na kojima poziraju sami, ali ih detalji odaju.
Tako je ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka pre nekoliko dana objavila fotografiju terase na kojoj doručkuje, a nakon samo nekoliko minuta isto je učinio i njen dečko, ali je fotografisao drugi ugao. Zelenilo, automobili na parkingu i ostali detalji više su otkrivali nego što su prikrivali njihovu tajnu vezu. Nakon terase, golupčići su se fotografisali i na drugim mestima, ali su oboje, ne razmišljajući, tagovali grad Peruđu, čime su dokazali da je svaka sličnost namerna.

Helena Topalović

promo

Foto: promo

U toku jučerašnjeg dana, zaljubljeni par je otišao korak dalje u nemarnosti, pa su se slikali odvojeno, ali s istim ljudima.

Najpre se Helena fotografisala sa prijateljem, a nekoliko minuta kasnije, na istom mestu, to je učinio i bosanski teniser.
Na fotografijama se vidi da se dobro provode, da su nasmejani i da uživaju.

Helena Topalović

Screenshoot Instagram

Helena Topalović, Foto: Screenshoot Instagram

Podsećanja radi, „Alo!“ je početkom jula prvi ekskluzivno pisao da je ovo dvoje mladih ljudi otpočelo romansu. Iako je bosanski teniser Damir Džumhur proteklih meseci dovođen u vezu i s manekenkom Sofijom Milošević, kao i s blogerkom Zoranom Jovanović, čini se da je Helena Topalović uspela da ga obuzda i osvoji njegovo srce. Naime, navodno je teniser bio u paralelnoj vezi s obema lepoticama, a paralelno je muvao i Helenu. Njih dve su saznale da ih obmanjuje i vara s onom drugom, pa su ga šutnule, a onda je Helena poentirala i otpočela vezu, doduše tajnu. 

Izvor blizak Topalkovoj ćerki, za „Alo!“ kaže da je ona zaljubljena u tenisera, ali i u ideju da bude njegova partnerka. Kako smo saznali, ona je ljubitelj luksuznog načina života, voli novac, putovanja, skupocenu garderobu… a ubeđena je da će sa sportistom sve navedeno moći da ima.

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac MORALA da izbaci scene gde je BRINETA: Otkrivamo sve TAJNE spota "Dođi mami"