"TO JE BIO SKANDAL" Dara prozvala Indiru Radić zbog pesme na francuskom! Ne mešam se tamo gde mi nije mesto!

Alo.rs/A.K. | vip 2018-12-02 16:16:05 2018-12-02 16:16:05

"Ja bih to otpevala mnogo bolje", rekla je Dara.

Screenshoot Youtube

Dara Bubamara bez imalo blama oplela je po koleginici Indiri Radić. Naime Dara je u emisiji "Vikend premijera specijal" izjavila da je Indirin franskuski jezik loš, pa se pohvalila da bi ona mnogo bolje otpevala pesmu koju je svojvremeno Radićeva izvela.

"Ja imam lepo telo, zašto ga ne bih pokazala. Bilo je bezobraznih komentara, ali bože moj. Čim sam imala preko 20-30 hiljada lajkova, znači da je dobro".

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon raskida sa košarkašem, uplovila je u vezu sa fudbalerom i to stranim, te se ona osvrnula na ljubavni život i progovorila o tome da li je slobodna i šta se to zapravo dešavalo.

"Ne ne, nije istina, ja sam trenutno sama, slobodna, srećna, okružena svojom porodicom, a što se tiče udvarača oko mene je "luda kuća", rekla je Darala.

Otkrila je da radi na novoj pesmi.

"Radim duet sa Francuzima, naravno to će biti srpsko-francuski duet, ja ću pevati na srpskom", kaže pevačica.

Na ovo se voditelj našalio pa je podsetio Daru na njenu koleginicu Indiru Radić.

"Nemoj kao Indira da prođeš na kraju". Dara je dala obrazloženje i prozvala koleginicu.

"Ja se ne mešam tamo gde mi nije mesto. Znači u kuhinju i francuski se ne mešam. U svakom slučaju, ona je tu napravila, kako da ti kažem, skandal sa tim. Mislim, ja bih to i odlično otpevala, pošto sma muzikalna i živela sam u Francuskoj, ali opet kažem ne, čim to nije sto posto dobro, ja to ne radim. Pozdravljamo dragu Indiru naravno, naša draga koleginica", rekla je Dara na kraju.

 

Expand player
Pogledajte više